Aluminium lamellen

3

stappen

'Kies uw lamelbreedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

 

Aluminium lamellen: geschikt voor elke ruimte

Aluminium lamellen zijn enorm praktisch en passen in ieder interieur. Of u ze nu combineert met hout, stof of steen, aluminium lamellen geven elk interieur eens stoere touch. De lamellen zijn makkelijk in gebruik waardoor u zelf moeiteloos de lichtinval en privacy regelt. Zet de lamellen helemaal open voor een optimale lichtinval, half open om het licht te filteren en draai ze helemaal dicht voor uw privacy. En wilt u bijvoorbeeld de ramen zemen? Dan schuift u ze gewoon helemaal aan de kant. Aluminium lamellen zijn zeer makkelijk te onderhouden. Als u ze wilt schoonmaken dan klikt u ze uit de rail en neemt u ze met een zachte, vochtige doek met een zeepoplossing af. Eenmaal droog en zeepvrij kunt u ze gewoon weer terughangen. Uw Toppoint dealer kan u hierover informeren, maak een afspraak en zij maken tijd voor u vrij.

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies uw materiaal, kleur en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

scala 73304
scala 72032
scala 71158
scala 73382
scala 73329
scala ral 7043
scala 71241
scala 71150
scala 71146
scala 73347
scala 72645
scala 73368
scala 71187
scala 71136
scala 73343
scala 73303
scala 73326
scala ral 9006
scala 73359
scala ral 9001
scala ral 9010
scala 73300

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Makkelijk te reinigen'

 

Op maat gemaakt en perfect te combineren

De aluminium lamellen worden op maat gemaakt en zijn dus ook  heel geschikt raampartijen met een afwijkende vorm. Deze raambekleding is ook goed te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. De lamellen zijn vochtbestendig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schimmelvorming of roestplekken. Vindt u aluminium lamellen wel een goede optie maar bent u bang dat ze niet genoeg sfeer brengen? Combineer ze dan met bijvoorbeeld mooie overgordijnen. Deze combinatie is niet alleen heel stijlvol maar is ook nog eens erg praktisch. Ze dempen namelijk het geluid in de kamer en ze werken warmteregulerend. Aluminium lamellen zijn er in elke gewenste afmeting. Van kleine, schuine ramen tot grote, trapeze ramen.

Klantervaring

“Ik ben dol op een kleurrijk interieur en wilde dit graag meenemen in mijn raamdecoratie. Gigantisch Wonen adviseerde lamellen voor de juiste lichtinval en genoeg keuze in kleur!”.

Mw. Faasen

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!