Aluminium lamellen

3

stappen

'Kies uw lamelbreedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

 

Aluminium lamellen: geschikt voor elke ruimte

Aluminium lamellen zijn enorm praktisch en passen in ieder interieur. Of u ze nu combineert met hout, stof of steen, aluminium lamellen geven elk interieur eens stoere touch. De lamellen zijn makkelijk in gebruik waardoor u zelf moeiteloos de lichtinval en privacy regelt. Zet de lamellen helemaal open voor een optimale lichtinval, half open om het licht te filteren en draai ze helemaal dicht voor uw privacy. En wilt u bijvoorbeeld de ramen zemen? Dan schuift u ze gewoon helemaal aan de kant. Aluminium lamellen zijn zeer makkelijk te onderhouden. Als u ze wilt schoonmaken dan klikt u ze uit de rail en neemt u ze met een zachte, vochtige doek met een zeepoplossing af. Eenmaal droog en zeepvrij kunt u ze gewoon weer terughangen. Uw Toppoint dealer kan u hierover informeren, maak een afspraak en zij maken tijd voor u vrij.

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies uw materiaal, kleur en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

ALU 17
ALU 16
ALU 15
ALU 14
ALU 13
ALU 12
ALU 11
ALU 10
ALU 9
ALU 8
ALU 7
ALU 6
ALU 5
ALU 4
ALU 3
ALU 2
ALU 1

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Makkelijk te reinigen'

 

Op maat gemaakt en perfect te combineren

De aluminium lamellen worden op maat gemaakt en zijn dus ook  heel geschikt raampartijen met een afwijkende vorm. Deze raambekleding is ook goed te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. De lamellen zijn vochtbestendig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schimmelvorming of roestplekken. Vindt u aluminium lamellen wel een goede optie maar bent u bang dat ze niet genoeg sfeer brengen? Combineer ze dan met bijvoorbeeld mooie overgordijnen. Deze combinatie is niet alleen heel stijlvol maar is ook nog eens erg praktisch. Ze dempen namelijk het geluid in de kamer en ze werken warmteregulerend. Aluminium lamellen zijn er in elke gewenste afmeting. Van kleine, schuine ramen tot grote, trapeze ramen.

Klantervaring

“Ik ben dol op een kleurrijk interieur en wilde dit graag meenemen in mijn raamdecoratie. Gigantisch Wonen adviseerde lamellen voor de juiste lichtinval en genoeg keuze in kleur!”.

Mw. Faasen

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.