Azibi® : vouw- en rolgordijnen van bamboe

Jouw woonspecialist kan óók meten en plaatsen.

Natuurlijk bamboe

Geef je interieur een natuurlijke uitstraling met de Azibi®
rol- en/of vouwgordijnen. Vervaardigt uit bamboe en geweven tot  prachtige raamdecoratie. Het geweven bamboe, met dunne of bredere latjes, voert je terug naar vroegere tijden maar Azibi® is helemaal van nu.

Met drie bedieningsmogelijkheden, mooi te combineren kleuren én design afwerking is een bamboe rol- en/of vouwgordijn een mooie sfeerbrenger voor elke ruimte.

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je adviesafspraak

kies je specialist

Perfect te combineren

In 10 mooi te combineren kleuren met matte of satijnglans afwerking verkrijgbaar. Denk aan de kleuren Ibiza wit, chique zwart, naturel maar ook olijfgroen, niet meer weg te denken in hedendaagse interieurs. Perfect in combinatie met gordijnen.

Jouw lokale interieurspecialist kan je de mooiste combinaties laten zien, kom gerust langs.

Soepele bediening,
ook elektrisch


Smartcord®
: Met een Smartcord® bediening heb je geen hinder van meerdere koorden die in elkaar draaien. Met 1 koord kun je je Azibi® rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

Elektrisch: Wil je het nog makkelijker? Kies dan voor elektrisch bediening met een Brel of Somfy motor. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je gemakkelijk vanaf de bank jouw raamdecoratie. Ook te koppelen aan een HUB voor bediening via app op afstand en spraakbesturing. Jouw interieurspecialist informeert je graag.

Optrekkoord: Natuurlijk kun je ook kiezen voor de welbekende bediening met een optrekkoord.

Ketting: Met kettingbediening heb je geen hinder van meerdere koorden die in elkaar draaien. Met de ketting kun je je Azibi® rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

 

Smartcord®

alles in 1 bediening

Design afwerking

Al bekend met het EOS systeem? Dit is de basis voor de techniek van oa. de Azibi® rol- en vouwgordijnen. Hierdoor loopt de bediening heel soepel.

De design bovenzijde van Azibi® rol- of vouwgordijnen is strak afgewerkt. Je kunt kiezen uit 4 fraaie mogelijkheden. Dit zijn zwart fijnstructuur, geanodiseerd, gebroken wit fijnstructuur en wit fijnstructuur. Ook een afwerkingskoof in een bijpassende kleur kun je kiezen.

Ook aan de onderzijde van je Azibi® vouwgordijn heb je keuze uit 4 ovalen aluminium onderlatten of een houten onderlat, ook weer in een bijpassende kleur.

Jouw lokale specialist adviseert, meet & plaatst, succes gegarandeerd.

Hé Google, laat mijn Azibi® zakken!

Koppel de motor van je Toppoint Azibi® aan je HUB én bijv. Google Home of Amazon Alexa en met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet is het bedienen supereenvoudig, ook als je niet thuis bent.

logo's home kits_aangepast

Azibi® rol- en vouwgordijnen altijd op maat gemaakt

De bamboe Azibi® rol- en vouwgordijnen worden natuurlijk altijd op maat gemaakt, perfect passend.

Wil je meer weten over de afmetingen, kleuren, afwerking, structuur van het frame, makkelijke soepele bediening of de prijs? Onze specialisten kunnen ook het meten en plaatsen voor je regelen. Maak gerust een afspraak.


Strak design, 100% sfeer

Opgemeten en geplaatst door de specialist