Aluminium lamellen bij B Home living

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. B Home living doet de rest'

 

Aluminium lamellen: een aanwinst in elke ruimte

Aluminium lamellen van Toppoint passen in elke ruimte van je huis, van je woonkamer tot je slaapkamer of werkkamer. Combineer ze met hout, stof of steen voor een stoere touch aan je interieur. Met deze raamdecoratie zet je de lichtinval en privacy in je huis eenvoudig naar je hand. Draai de aluminium lamellen volledig open voor veel licht. Wil je het licht filteren, open ze dan half. Heb je behoefte aan privacy? Doe je ze dan helemaal dicht.

Om je ramen te zemen, schuif je de lamellen simpelweg aan de kant. Ook de aluminium lamellen maak je makkelijk schoon. Klik ze gewoon uit de rail en neem ze af met een zachte, vochtige doek met een zeepoplossing. Zijn ze droog en zeepvrij, dan hang je ze eenvoudig weer op. Bij B Home living adviseren we je graag over deze praktische en mooie Toppoint raambekleding.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

 

“Bij B Home living ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

 

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium lamel. Geen omkijken meer naar!’

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies je materiaal, kleur en afwerking. B Home living doet de rest'

ALU 17
ALU 16
ALU 15
ALU 14
ALU 13
ALU 12
ALU 11
ALU 10
ALU 9
ALU 8
ALU 7
ALU 6
ALU 5
ALU 4
ALU 3
ALU 2
ALU 1

Goed advies? Kom langs bij B Home living of maak direct een afspraak.

 

'Makkelijk te reinigen'

 

Lamellen op maat, in de mooiste combinaties

Wat de maat van je ramen ook is, bij B Home living maken we de aluminium lamellen van Toppoint op maat voor je. Heb je schuine ramen, trapezeramen of ramen in een andere afwijkende vorm? Geen probleem! Wist je trouwens dat aluminium lamellen heel goed in vochtige ruimtes kunnen, zoals je keuken of badkamer? Ze zijn vochtbestendig, zodat je geen last hebt van schimmelvorming of roestplekken. Wil je meer sfeer? Denk dan eens aan een stijlvolle combinatie met overgordijnen. Daarmee demp je meteen ook het geluid in een ruimte en reguleer je de warmte.

Maak snel een afspraak met B Home living in Roermond of kom langs in onze showroom. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder!

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!