Werk je met een beeldscherm?

Let op de lichttransmissie

 

Raamdecoratie geschikt voor ruimtes met een beeldscherm:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Versus®gordijnen

Verticale lamellen

Duette®Shades

Gordijnen

EasyClick

Welke stof past in beeldschermruimtes?

Licht op je beeldscherm is niet prettig. Want je ziet het beeld minder goed door de lichtreflectie. Met de juiste stoffen voor raamdecoratie heb je daar gelukkig geen last van. Daarom is het belangrijk dat je de juiste raamdecoratie kiest voor ruimtes waarin je met een beeldscherm werkt. Denk daarbij ook aan brandvertragende stoffen. Bij B Home living ben je aan het juiste adres voor deskundig advies!

Gordijnstoffen met de juiste lichttransmissie

De hoeveelheid daglicht die een stof doorlaat, heet de lichttransmissie. In de EU hebben we daar richtlijnen voor. Bij B Home living vind je gordijnstoffen van Toppoint die aan de verschillende richtlijnen voor maximale lichttransmissie voldoen.

Voor ramen aan alle kanten van een gebouw

Heb je ramen aan de noord-, oost-, west- of zuidkant? Bij een beeldschermwerkplek bepaalt dat namelijk welke richtlijnen voor lichttransmissie gelden. Zo mogen stoffen voor raamdecoratie aan de noordkant een maximale lichttransmissie van 20% hebben. Bij de oost- en westkant is dit 8%. Zitten je ramen vooral aan de zuidkant van een gebouw? In dat geval is een maximale lichttransmissie van 5% van toepassing.

Combineer raamdecoratie voor een aangename lichtinval op je werkplek

Wil je mooie en functionele raamdecoratie voor een werkplek, kantoor of andere ruimte met beeldschermen? Dan adviseren we je voor een Toppoint product met stof te kiezen. Bijvoorbeeld gordijnen, rolgordijnen of Toppoint Duette® Shades. Je kunt dan een stof uitzoeken die aansluit bij de locatie van je raam, dus met de juiste lichttransmissie. Een andere mogelijkheid is te gaan voor een combinatie van ‘harde’ raamdecoratie zoals aluminium of houten jaloezieën met gordijnen. Raamdecoratie combineren heeft veel voordelen. Met tweelaagse raamdecoratie bepaal je op ieder moment de lichtinval die jij wilt. De gordijnstof zorgt daarbij voor een aangename akoestiek en geeft je interieur een luxueuze uitstraling.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond. Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg in Roermond. Of maak meteen een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living