Duette®Shades voor warmte-isolatie

Comfort in huis is minstens zo belangrijk als sfeer. Is het in huis te koud of te warm? Dan is dat ronduit onaangenaam, hoe gezellig je het ook hebt ingericht. Met de Toppoint Duette®Shades zijn deze belangrijke factoren te combineren. Die raamdecoratie is namelijk niet alleen heel sfeervol, ze reguleren ook de warmte in huis door hun isolerende werking. En dat is dus dubbel zo aangenaam!

Energiebesparend

Toppoint Duette®Shades zijn luxe raamdecoratie. Met de bijzondere honingraatstructuur ogen ze heel elegant maar ze zijn ook warmte-isolerend dankzij die unieke structuur van de gordijnstof. Daardoor ontstaat er een stilstaande luchtlaag die de warmte binnenhoudt en zo voor een constante temperatuur in huis zorgt. Dat is niet alleen heel aangenaam, het kan ook een energiebesparing van wel 25% opleveren!

Betere isolatie met de Toppoint Duette®Shades

Zeker als het buiten weer kouder wordt en binnen de verwarming een standje hoger gaat, is het prettig te weten dat je ook alleen voor binnen stookt. Een goed geïsoleerd huis is belangrijk, maar heb je dat niet of mag het wel wat beter? Dan zijn de Toppoint Duette®Shades een slimme keus omdat die de isolatie merkbaar verbeteren.

Prettige lichtinval

Behalve dat ze isolerend zijn, zijn de Toppoint Duette®Shades ook aangenaam qua lichtinval. Ze laten wel het licht door maar voorkomen dat het hinderlijk naar binnen schijnt. Handig als je in huis niet verblind wilt worden of als je veel achter een beeldscherm werkt!

Voor elk type raam

Ook zijn de Duettes heel veelzijdig. Of je nu een gewoon rechthoekig raam hebt, een heel groot raam, een lichtkoepel, dakraam, draai-kiepraam of een raam met een afwijkende vorm, de Toppoint Duette®Shades laten we gewoon voor jouw interieur op maat maken. Zo zijn ze dus altijd passend en kunnen ze in elke ruimte optimaal de warmte isoleren.

Naar wens gemaakt

De Toppoint Duette®Shades zijn er in verschillende stofdiktes; je kunt kiezen uit transparante tot verduisterende gordijnstoffen. Of je kiest niet en combineert ze in een stofpakket zodat je de Duettes voor zowel overdag als ’s avonds als raamdecoratie kunt gebruiken. En wil je ze liever combineren met overgordijnen of in-betweens, dan is dat ook mogelijk. De Toppoint Duette®Shades kun je helemaal naar jouw wens laten uitvoeren. Datzelfde geldt trouwens ook voor de bediening. Die kan met een gewone draaistang, bedieningsstok of kindveilig koordmechanisme. En natuurlijk elektrisch als je maximaal gemak wenst.

Kom langs en zie deze sfeervolle, warmte-isolerende raamdecoratie zelf!

Raamdecoratie die sfeervol en warmte-isolerend is, dat zijn dus de Toppoint Duette®Shades. Wil je die wel eens zelf zien? Bezoek dan onze winkel in Roermond. De adviseurs kunnen je de vele uitvoeringen tonen en adviseren je graag welke variant het beste past bij jouw interieur!

Neem contact op

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: