Raamdecoratie kiezen? Advies en service aan huis!

Leuk hoor, zoveel keus in raamdecoratie. Met heel veel soorten gordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en nog veel meer keus in kleuren, prints, dessins en materialen is er altijd wel iets voor je bij. Maar… wat is het beste voor jouw huis? Met zoveel aanbod kan je spontaan last krijgen van keuzestress. Want waar begin je? Nou, bij de vakman dus. Een interieurspecialist die alles weet van raamdecoratie maar ook oog heeft voor een mooi design en woonstijlen. En die mensen, die vind je bij ons.

Met foto’s of moodboard?

Je kunt altijd naar een winkel gaan, rondneuzen en je laten informeren voordat je de raamdecoratie kiest. Je kunt zelfs goed voorbereid gaan met foto’s van jouw interieur of een moodboard dat je gemaakt hebt om te laten zien wat jouw voorkeur heeft qua woonstijl en kleuren. Maar hoe makkelijk is het als iemand bij je thuis komt

Vakman aan huis

Want laten we wel zijn, in de woning zelf zie je zaken die op foto’s misschien toch niet zo opvallen. Of waar je zelf niet aan gedacht hebt en dus ook niet vertelt aan de stylist die je adviseert. Maar die vakman, of vakvrouw natuurlijk, ziet dat wel. En houdt daar rekening mee in het advies dat ze geven.

Technische factoren

Zo is de lichtinval een belangrijk element. Maar ook meer technische factoren zijn van belang. Zoals bijvoorbeeld of er een klink in de weg zit als je graag rolgordijnen zou willen voor het raam. Of een hoek waar twee ramen op elkaar aansluiten. En wat dacht je van de ruimte die er is om de gordijnen of andere raamdecoratie te bevestigen? Dat wil ook nog wel eens verschillen per woning.

Aandacht voor jouw woonstijl en de details van jouw huis

Daarom komt de interieurstyliste of adviseur als je dat wilt, gewoon bij je thuis. Met vakkennis en gevoel voor het interieur. De concrete zaken worden dan bekeken zoals de maten van de ramen en de mogelijkheden voor bevestiging. Maar ook de woonstijl wordt doorgenomen en suggesties gedaan waar je zelf niet aan zou denken. En ze kijken naar praktische details. Zoals dus die lichtinval, de locatie waarvoor de raamdecoratie nodig is, of je rekening moet houden met veel of weinig inkijk, of er gewerkt wordt in die ruimte, of er kindveilige koorden nodig zijn, en nog veel meer.

Makkelijker kiezen!

Met al deze informatie wordt het een stuk makkelijker om de raamdecoratie te kiezen. Want de styliste die nu precies weet waar rekening mee gehouden moet worden en wat mooi staat, gaat heel gericht adviseren. In soorten raamdecoratie maar ook in materialen, kleuren en eventuele dessins. Met nog maar een kleine selectie die is afgestemd op jouw huis en woonstijl, wordt de keus ineens een stuk makkelijker!

Uitstekend geregeld

Ook kun je er dan op vertrouwen dat het allemaal uitstekend geregeld wordt; de maten zijn bekend, wat voor soort rails nodig zijn is geen vraag meer. En of er bepaalde details zijn waar rekening mee gehouden moet worden evenmin. Makkelijker dan dit wordt het niet. En dat gemak vind je gewoon bij B Home living. Wil je dat ook? Maak dan snel een afspraak en we geven ook jou advies in raamdecoratie, thuis of in de winkel. Net wat je wilt.

Neem contact op

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: