Brandvertragende stoffen, wel zo veilig

FR staat voor brandvertragend

 

Raamdecoratie met brandvertragende stoffen:

Vouwgordijnen

Plissé gordijnen

Duette®Shades

Rolgordijnen

Gordijnen

Verticale lamellen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

EasyClick

Brandvertragende stoffen, voor alle veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk bij raamdecoratie. Bij B Home living in Roermond hebben we brandvertragende gordijnen en stoffen van Toppoint met brandvertragende garens en coatings voor je. Het Toppoint assortiment is heel uitgebreid, daarin vind je altijd een mooie en veilige raamdecoratie die precies past in je interieur!

Welke raamdecoratie werkt brandvertragend?

De collectie van Toppoint heeft verschillende brandvertragende producten. Zo zijn er brandvertragende uitvoeringen van Versus® gordijnen, plissés, Toppoint Duette® Shades, gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen. Ook alle Toppoint aluminium Scala® jaloezieën zijn brandvertragend. De keuze is dus aan jou.

Toppoints grote collectie brandvertragende stoffen

Bij B Home living bieden we Toppoint brandvertragende gordijnen, in-betweens, vouwgordijnen, plissés en rolgordijnen met permanent brandvertragende garens in twee diktes. En natuurlijk zijn ze er ook in allerlei kleuren! De gordijnen, in-betweens en vouwgordijnen vallen soepel, de rolgordijnen en plissés zijn strak en stevig. Je kunt deze raamdecoratieproducten trouwens ook perfect met elkaar combineren. De brandvertragende Toppoint raamdecoratie voldoet aan de Duitse B1-norm en de Franse M1-norm.

Speciale brandvertragende garens en coatings

Brandvertragende garens worden met speciale vezels gemaakt. Een voorbeeld van een brandvertragende vezel is de Trevira CS. Met een ingebouwde chemische structuur is deze vezel permanent brandvertragend. Heb je gordijnen van garens met deze vezels dan blijft de brandvertragende werking zelfs behouden als je ze wast. Er zijn ook niet-permanente brandvertragende vezels en FR-coatings voor stoffen. Daarbij neemt de brandvertragende werking wel af bij het wassen.

Wil je meer weten over brandvertragende gordijnstoffen?

Hieronder vind je alle raamdecoratieproducten van Toppoint met brandvertragende stoffen. Heb je vragen? Bijvoorbeeld over het kiezen van de juiste gordijnstof? Of welke raamdecoratie in jouw interieur het beste is? Neem snel contact op met de specialisten van B Home living in Roermond.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de juiste keuze van je gordijnstof of welke raamdecoratie goed past in je interieur? Neem snel contact op met B Home living. Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg in Roermond. Of maak meteen een afspraak.

Deskundig advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living