Maatwerk voor dakramen

bij B Home living

Wij hebben de oplossing voor jouw dakraam

 

Raamdecoratie geschikt voor dakramen:

Jaloezieën

Plisségordijnen

Horren

Duette®Shades

EasyClick

De ideale oplossing voor je dakramen

Op zoek naar raamdecoratie voor je dakramen? Dan is een bezoekje aan B Home living de moeite waard. Voor ieder dakraam hebben wij de juiste Toppoint raamdecoratie voor je. Onze raamdecoratie is maatwerk, dus die past altijd perfect. We komen bij je thuis om je dakramen op te meten en de raamdecoratie te plaatsen. Geschikte raamdecoratie voor dakramen zijn EasyClick, jaloezieën, plissés, Toppoint Duette® Shades en rolgordijnen.

Strak maatwerk in raamdecoratie voor jouw dakraam

Staalkabels of spandraden zorgen dat je raamdecoratie mooi strak in je dakraam zit. Dit soort spandraden zitten in Toppoint jaloezieën, plissés, vouwgordijnen, rolgordijnen en Duette® Shades. Wil je een kamer met dakramen extra verduisteren? Dan zijn plissés of Duette® Shades een goede oplossing. Door de profielen waarmee ze zijn afgewerkt, hebben ze een maximaal verduisterend effect.

Met de rolgordijnen van Toppoint regel je zelf eenvoudig de lichtinval. Dat is mogelijk met een apart cassettesysteem voor zijgeleiding. Daarbij zet je je rolgordijn op iedere gewenste hoogte vast met een veermechanisme. De borstelafwerking aan de onderkant van je rolgordijn zorgt dat je geen last hebt van lichtkieren en geniet van optimale verduistering.

Meer weten over raamdecoratie voor dakramen?

Bekijk hierboven de raamdecoratie van Toppoint voor dakramen. Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond. Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Opmeten? Onze vakmensen doen het graag voor je

Het opmeten van raamdecoratie voor dakramen is vakwerk. Dat kun je dus gerust aan de professionals van B Home living overlaten. Het enige wat jij hoeft te doen, is een afspraak maken. Wij zorgen dan voor al het meetwerk.

Deskundig advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living