Toppoint Duette®Shades

bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en model. B Home living doet de rest'

 

Toppoint Duette®Shades, overal mooi

Ken je de Toppoint Duette®Shades? Deze bijzondere raamdecoratie met honingraatstructuur doet het goed in elke ruimte van je huis en laat zich in elke stand openen. Duette®Shades zijn geschikt voor vrijwel al je ramen. Bij B Home living hebben we ze in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm.
Transparante Duette®Shades: Het daglicht stroomt licht gedimd de kamer in. Jij hebt vrij uitzicht naar buiten, maar van buiten zijn alleen contouren zichtbaar. Ideaal tegen inkijk overdag.
Semi-transparante Duette®Shades: Overdag en ’s avonds ben je verzekerd van privacy. Je stofkeuze bepaalt hoe gedimd het daglicht binnenkomt.
Verduisterende Duette®Shades: Er komt geen licht binnen, je slaapt heerlijk in een donkere kamer.
Meer weten? Bij B Home living geven we je graag advies over de beste Toppoint Duette®Shades voor jouw huis. Maak snel een afspraak, natuurlijk vrijblijvend!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

 

‘Deskundig, vriendelijk en je krijgt alle tijd en aandacht bij het maken van je keuze.’

Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan met EasyClick.

 

Open je Duette®Shades zoals jij wilt

Duette®Shades zijn mooi om te zien, maar ook praktisch. Diverse technieken maken ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof zowel van boven- als van onderaf open of dicht, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Elektrische bediening: lekker makkelijk

Wil je je Duette®Shades met een druk op de knop open en dicht doen? Dan kan! Zelfs met een draadloze aansluiting is elektrische bediening mogelijk. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere Duette®Shades aan, los van elkaar of samen. Vanaf € 125 heb je al een motor die een koppeling met een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit kan maken. Bij B Home living kunnen we je alles vertellen over de elektrische bediening van deze raamdecoratie. Kom gauw eens langs bij ons in Roermond!

 

Duette®Shades en EasyClick voor je draaikiepramen

Met EasyClick van Toppoint laten je Duette®Shades zich zonder boren of schroeven monteren. In het EasyClick frame kun je bijvoorbeeld een mooie verduisterende stof combineren met een niet-verduisterende stof. Met EasyClick kun je een ruimte compleet verduisteren, dit raamproduct sluit naadloos aan op je kozijn. Het is een ideale combinatie met Duette®Shades op je draaikiepramen. Wil je dat wij deze raamdecoratie voor je plaatsen? Succes verzekerd, want onze eigen monteurs zijn echte vakmensen!

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies de stof en afwerking, B Home living doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Maximale isolatie

Duette®Shades hebben een isolerende werking, dat komt door hun honingraatstructuur. Een stilstaande luchtlaag in je gordijnen houdt warmte binnen of juist buiten. Op die manier bespaar je tot wel 25% op je energiekosten! Meer weten over de mogelijkheden van Duette®Shades? Kom langs bij B Home living in Roermond voor advies of maak meteen een afspraak. Je vindt ons op bedrijventerrein Broekhin. We hebben een eigen parking, waar je gratis parkeert.

 

Combineer je Duette®Shades met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie geven sfeer en luxe aan je interieur. Duette®Shades laten zich bijvoorbeeld prachtig combineren met (in-between) gordijnen. Daarmee heb je op elk moment van de dag de lichtinval en privacy in een ruimte in de hand. Dubbele raamdecoratie verbetert ook de akoestiek en isolatie van je huis.

Wil je deskundig advies? Kom langs bij B Home living, met 1.200m2 bieden we je volop wooninspiratie! Of bel voor een afspraak. We komen ook graag bij je thuis voor advies, zónder kosten.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Ook voor speciale ramen'

Toppoint Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Ronding in jouw raam? Kies voor Duette®Shades