Kies voor elektrisch gemak,

bij B Home living

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Rolgordijnen

Ontdek het gemak van elektrische bediening bij B Home living

Je raamdecoratie elektrisch bedienen? Dat is heel eenvoudig! Kom naar B Home living voor een demonstratie en ontdek met eigen ogen wat een gemak het je biedt.

Toppoint – powered by Brel, bedienen met je eigen HUB

  • Kies voor Toppoint elektrisch bedienbare raamdecoratie: topkwaliteit tegen de beste prijs.
  • Bedien je raamdecoratie met een afstandsbediening van Toppoint. Los of als wandschakelaar.
  • Koppel de bediening eenvoudig met je eigen HUB of veel makkelijk verkrijgbare HUB’s.

Met één HUB je raamdecoratie bedienen.

Motoren powered by Brel

Toppoint gebruikt motoren van Brel, een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van motoren voor raamdecoratie en zonwering. Wil je je Toppoint raamdecoratie via je mobiel of tablet besturen? Dat is heel simpel! Kies op je toestel ‘Brel’ uit de opties onder ‘mijn apparaten’.

Elektrische bediening van je vouwgordijnen

Ook je vouwgordijnen kun je elektrisch bedienen. Je hebt de keuze uit een systeem met een 12V- of een 230V-motor om je vouwgordijnen te besturen. Dat kan individueel én centraal. Ook vouwgordijnen op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn bedien je zo heel makkelijk. De draadloze bediening werkt met een hand- of wandzender.

Elektrische bediening van je (duo)rolgordijnen

Heb je rolgordijnen? Ga voor elektrische bediening met een 8V-motor met oplaadbare accu. Je bestuurt de rolgordijnen met een draaischakelaar of draadloos via een 15-kanaals afstandsbediening.

Elektrische bediening van je Toppoint Duette® Shades en plissés

De elektrische bediening van Toppoint Duette® Shades en plissés  werkt met een 12V-motor. Alle motoren hebben een ontvanger. De bediening is altijd draadloos. Met één afstandsbediening stuur je meerdere plisségordijnen los van elkaar of samen aan.

Elektrische bediening van je jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25mm hebben een 12V-motor. Bij de aluminium jaloezieën Scala® 50mm, die tot wel 690 cm breed gaan, is dat een 230V-motor. Bij de Scala® 50 kun je ook kiezen voor de OTE 12V-motor met ingebouwde accu. Daarmee is ook de Scala® XL 7 voor extra grote ramen tot 690 cm breed elektrisch bedienbaar. Voor de besturing van beide jaloezieën heb je de keuze uit een wandschakelaar of afstandsbediening. Toppoint levert de 50 mm Silva® houten jaloezieën  met een 230V-motor. Je bestuurt die met een afstandsbediening of via je HUB.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over de elektrische bediening van je raamdecoratie? Bijvoorbeeld over de motor, afstandsbediening of HUB? Neem snel contact op met B Home living in Roermond. Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig?
Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.