Geluid dempen met raamdecoratie

Perfecte akoestiek door raamdecoratie

 

Geluiddempende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

Versus® gordijnen

EasyClick

Paneelgordijnen

Iso Reflex® lamellen

Geniet van een aangename akoestiek met geluiddempende raamdecoratie

Houd je ook zo van harde vloeren, muren en plafonds? Nadeel is wel dat ze van elke ruimte een klankkast maken. Met de geluiddempende raamdecoratie van Toppoint los je dat probleem op, want daarmee zorg je eenvoudig voor een prettige akoestiek. Bij B Home living in Roermond heb je alle keuze in geluiddempende raamdecoratie van Toppoint.

Demp geluid maximaal met je raamdecoratie

Raamdecoratie combineren  doet meer dan enkel geluid dempen. Daarmee krijgt een ruimte ook gelijk een warmere uitstraling. Met Toppoint producten zoals Duette® Shadesrolgordijnenvouwgordijnen of gordijnen  maak je de mooiste combinaties. Denk ook aan het voeren van je gordijnen of van de gordijnstoffen van je raamdecoratie, om geluid maximaal te dempen en een aangename akoestiek te creëren.
B Home living: voor advies, meten en plaatsen
Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.
Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig?
Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.