Insectenwerende raamdecoratie

bij B Home living

Perfect passend maatwerk

 

Insectenwerende raamdecoratie:

Horren

Hordeuren

Raamhorren

Houd insecten uit je huis

Heerlijk, in het voorjaar je ramen en deuren openzetten! Maar je wilt natuurlijk niet dat insecten of andere beestjes je huis binnenkomen. Daarvoor is er de insectenwerende raamdecoratie van Toppoint. Met deze raamdecoratie geniet jij ongestoord van de buitenlucht, terwijl de beestjes buiten blijven.

Uniek horrengaas

Alle Toppoint horren  hebben standaard glasvezelgaas met een kunststof laag. Heb je liever een ander soort horrengaas? Dat kan! Zo is er ook Transpatec®. Dit unieke, wereldwijd gepatenteerde horrengaas is gemaakt van een hightechvezel die heel dun en vrijwel onzichtbaar is. De vezel laat veel lucht door, waardoor de ventilatie tot wel 40% hoger is dan bij standaard gaas. Transpatec® is bovendien scheurvast. En dankzij de speciale weeftechniek gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas.

Kies voor maatwerk horren

Bij B Home living hebben we verschillende soorten horren van Toppoint voor je. We maken de horren perfect op maat van je ramen of deuren en je hebt de keuze uit diverse soorten horrengaas. Met de juiste Toppoint oplossing voor insectenwering heb je geen last van vervelende vliegende indringers in je huis.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen
Heb je vragen over de horren van Toppoint? Bijvoorbeeld over de soorten gaas, frames, kleuren of de transparantie/luchtdoorlatendheid?  Of wil je een offerte op maat? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.
Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.