Warmte isolerende raamdecoratie

bij B Home living

Houd de warmte binnen

 

Warmte isolerende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Lamellen

Rolgordijnen

Gordijnen

Paneelgordijnen

Versus® gordijnen

EasyClick

Bespaar energie met je raamdecoratie, met advies van B Home living

Bij veel huizen verdwijnt tot wel de helft van de warmte via het raam. Gelukkig kun je dit voorkomen, met raamdecoratie van Toppoint. Daarmee verhoog je je wooncomfort, terwijl je je energiekosten verlaagt. Neem de Toppoint Duette®Shades met hun honingraatstructuur. Die zorgen voor een isolerende laag vlak langs je raam. Ook gordijnen zijn een goede isolatie. Met deze raamdecoratie maak je het altijd behaaglijk in huis, hoe koud het buiten ook is! Bij B Home living heb je een enorme keuze in isolerende Toppoint raamdecoratie. Van topkwaliteit, eigentijds en passend in jouw interieur!

Raamdecoratie die isoleert én warmte weert

De warmte vliegt door je ramen naar buiten, maar bij mooi weer komt de hitte van buiten er net zo hard door naar binnen. Met de juiste raamdecoratie blijft het lekker koel in je huis. Denk bijvoorbeeld aan de rol- en vouwgordijnen van Toppoint. Daarmee zorg je voor zonwering én isolatie. Ook de gordijnen van Toppoint zijn een goede optie. Met een voering verhoog je de isolerende en warmtewerende werking van deze raamdecoratie verder. Over het meten en plaatsen hoef je niet in te zitten. Daarvoor kun je vertrouwen op B Home living.

Isoleer maximaal met 2 lagen raamdecoratie

Wil je nog meer warmte-isolatie? Ga dan voor de combinatie van gordijnen met een ander raamdecoratieproduct van Toppoint. Daarmee geef je meteen ook een luxueuzere en warmere uitstraling aan je interieur. Terwijl je overdag en ’s avonds de nodige privacyhebt.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Bekijk hieronder de warmte-isolerende raamdecoratie van Toppoint. Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.

Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.