Kindveilige raamdecoratie

bij B Home living

Childsave raamdecoratie, wel zo veilig

 

Raamdecoratie die kindveilig zijn:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Jaloezieën

Horren

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Paneelgordijnen

Scala® XL7 jaloezie

Toppoint raamdecoratie, veilig voor je kinderen

Bij B Home living begrijpen we hoe belangrijk de veiligheid van je kind is. Gelukkig vormt de raamdecoratie van Toppoint geen gevaar. Deze raamdecoratie voldoet aan de Europese CEN-normen (EN13120, EN16433, EN16434) voor kindveiligheid. Ook de accessoires van Toppoints raamdecoratie beperken de risico’s. De bedieningskoorden en bedieningskettingen blijven bijvoorbeeld buiten het bereik van jonge kinderen.

Kindveilige bedieningskoorden

Met raamdecoratie van Toppoint heb je accessoires voor aan de muur, waarmee je koorden en kettingen altijd veilig bevestigd. Ook bij de montagehoogte houden we rekening met de veiligheid van je kinderen en de regels die daarvoor gelden. De montagehoogte is de hoogte gemeten van de vloer tot aan de bovenkant waar het raamdecoratieproduct komt te hangen. Jij geeft deze hoogte op bij je bestelling. Vervolgens berekenen we bij B Home living de kindveilige lengte van de koorden en kettingen. Wil je dat we de maat bij je thuis komen opnemen en voor een kindveilige plaatsing zorgen? Dat doen we graag voor je!

Meer maatregelen voor kindveilige raamdecoratie

De raamdecoratie van Toppoint sluit ook andere risico’s uit, met speciale veiligheidsonderdelen. Zo bedien je met een kettingspanner of koordkikker je raamdecoratie op een veilige manier. Daarbij is de bedieningslengte van belang. Bij een product groter dan 250 cm, berekenen we de bedieningslengte door 150 cm van de montagehoogte af te trekken. Is de montagehoogte vooraf niet bekend, dan gaat er 150 cm van de producthoogte af. Bij een product kleiner dan 250 cm en een bekende montagehoogte, berekenen we de bedieningslengte door de montagehoogte met 150 cm te verminderen. Is de montagehoogte niet bekend? Dan halen we 100 cm van de producthoogte af.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over de kindveiligheid van je raamdecoratie? Of wil je meer weten over de juiste keuze van je gordijnstof en wil je advies over welke raamdecoratie goed past in je interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.
Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.