Over ons

B Home living vindt zijn oorsprong bij Brentjens, al meer dan een halve eeuw een bekende naam in de bouwwereld. Door de jarenlange ervaring, het gevoel voor smaak en sfeer gecombineerd met de vraag uit de markt introduceren wij met trots het unieke interieurconcept B Home living.

Een interieur van B Home living is niet zomaar een interieur, maar een stukje maatwerk waarbij het begrip ‘persoonlijke beleving’ centraal staat.

Proef, zie, voel en beleef B Home living in onze showroom te Roermond en Gronsveld. Hier bieden onze interieurspecialisten advies en uitleg over de uitgebreide mogelijkheden van het B Home living assortiment.

Raak geïnspireerd door de laatste trends en hoogwaardige materialen voor onder andere wanden, vloeren, plafonds, kasten, deuren, stoffering en raamdecoratie. Maar ook waar akoestiek een rol speelt bieden wij innovatieve oplossingen.

Om zeker te zijn van een goed advies willen we u vragen een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat u goed geholpen wordt.

Of het nu particulier of zakelijk is, laat u door ons vrijblijvend informeren onder het genot van een kopje koffie. U bent van harte welkom!

Raak geïnspireerd

Door de laatste trends en hoogwaardige materialen voor onder andere wanden, vloeren, plafonds, kasten, deuren, stoffering en raamdecoratie. Maar ook waar akoestiek een rol speelt bieden wij innovatieve oplossingen. Dowload hier de brochure.