Paneelgordijnen bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Paneelgordijnen van Toppoint: mooi in elk interieur!

Toppoint paneelgordijnen passen in elk interieur en in elke ruimte en zijn geschikt voor elk gebruik. Met maar liefst 292 soorten stoffen, hebben we bij B Home living ook altijd paneelgordijnen naar jouw smaak. Paneelgordijnen zijn bijvoorbeeld ideaal voor grote ramen en laten zich goed combineren met andere raamdecoratie.

Toppoints stoffen voor paneelgordijnen zijn technologisch heel vernuftig. Naast brandvertragende stoffen zijn er ook vocht- en schimmelwerende screenstoffen. Deze screenstoffen neem je eenvoudig af met een vochtige doek. Ideaal in je badkamer of keuken dus! Ook goed om te weten: Toppoint gebruikt steeds meer gerecyclede materialen in zijn stoffen.

Transparante paneelgordijnen: Gefilterd daglicht komt vrij je kamer binnen. Je kijkt onbelemmerd naar buiten, terwijl van buitenaf alleen contouren zichtbaar zijn. Dat geeft je ook overdag de nodige privacy.
Semi-transparante paneelgordijnen: Privacy overdag én ’s avonds. Het daglicht komt gedimd binnen, hoeveel hangt af van je stofkeuze.
Verduisterende paneelgordijnen: Geniet van je nachtrust. Zeker bij een combinatie met rolgordijnen of andere raamdecoratie.
Kom langs in onze showroom aan de Jacob Romenweg in Roermond en ontdek wat een paneelgordijn van Toppoint voor de lichtinval, sfeer en privacy in jouw huis doet!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

‘B Home living in Roermond adviseerde om een mooie houten afwerking te kiezen bij mijn paneelgordijnen. Voor mij dè finishing touch die net dat beetje extra geeft. Top advies’.

Kies je voor paneelgordijnen, dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.

 

Afwerking in stijl

Geef je paneelgordijnen een finishing touch met een afwerking die past in jouw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel. Of ga voor onderhoudsvriendelijke én energiebesparende screenstof. Qua design kun je kiezen uit horizontale houten latjes onder of boven aan je paneelgordijnen. Een andere mogelijkheid is de latjes symmetrisch of asymmetrisch te verdelen over de panelen. De bediening van de paneelgordijnen werkt geruisloos, met de hand of met een koord. Heb je hoge ramen? Ook dan zijn paneelgordijnen een geschikte raamdecoratie. Ze gaan tot een hoogte van wel 3.000 mm.

'Stel geheel naar eigen smaak samen'

 

Paneelgordijn als ‘room divider’

Paneelgordijnen worden steeds vaker als scheidingswand gebruikt. Daarmee verdeel je een grote ruimte snel en flexibel in twee kleinere ruimtes. De afmetingen van elke ruimte bepaal je zelf door de panelen te verplaatsen. Een speelse en simpele oplossing dus! Kom langs bij B Home living in Roermond voor ideeën, inspiratie en advies. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

'Verduisterende paneelgordijnen houden licht buiten'

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies een stof, breedte en afwerking. B Home living doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 8655
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5127
rolgordijn 4774
rolgordijn 5129
rolgordijn 8624b
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Panelen voor en achter elkaar in rails'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Jaloezieën

Horren

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Aanbouw? Denk aan de raamdecoratie

Deel je ruimte op met raamdecoratie