Houd pollen buiten met een raamhor

Ventileren & pollen weren

 

Pollenwerende raamdecoratie:

Raamhorren

Last van pollen? Neem horren

Steeds meer mensen hebben last van hooikoorts. Toch kunnen ze met een gerust hart hun ramen opendoen bij mooi weer. Want Toppoints pollenwerende horrengaas houdt meer dan 90% van alle pollen buiten de deur. Een hele opluchting als je een pollenallergie hebt. Bovendien houd je gelijk ongewenste insecten uit je huis.

Hooikoorts door pollen

Ieder jaar heeft zo’n 5% van alle Nederlanders te lijden van hooikoorts of pollenallergie. Dat zijn zo’n 800.000 mensen die bij mooi weer liever hun ramen en deuren dichthouden om klachten te voorkomen. Jeuk in de ogen, jeuk aan de neus, niezen, snotteren, verstopte neuzen of tranende ogen, een pretje is het niet. En dan te bedenken dat dit van het vroege voorjaar tot het late najaar door kan gaan!

Zet horren voor je ramen

Heb je een gezinslid dat wordt geplaagd door een pollenallergie? Zet rustig je ramen open op warme dagen! Want Toppoints speciale pollenwerende horrengaas houd meer dan 90% van de pollen tegen. Het wereldwijd gepatenteerd Transpatec®  gaas is gemaakt met een zeer fijne weeftechniek en heeft een speciale behandeling gehad. Met dit horrengaas geniet iedereen in huis zonder pollen of insecten van de buitenlucht.

Horren op maat

Het pollenwerende Transpatec® horrengaas past in Toppoint raamhorren. Bij B Home Living maken we de raamhorren altijd op maat voor je. En we komen bij je thuis om je ramen te meten. Laat je ook de plaatsing liever aan ons over? Dat doen we met alle plezier!

B Home Living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over de horren van Toppoint? Bijvoorbeeld over de soorten gaas, frames, kleuren of de transparantie/luchtdoorlatendheid?  Of wil je een offerte op maat? Neem snel contact op met B Home Living.
Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg in Roermond. Of maak direct een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.