Raamhorren bij B Home living

4

stappen

'Kies je soort, kleur frame en type gaas en B Home living doet de rest'

Details matter

Een Toppoint raamhor voor al je ramen

Wil je liever geen insecten zoals muggen en vliegen in huis? Kies voor een Toppoint raamhor. Bij B Home living hebben we raamhorren van Toppoint in allerlei soorten. We maken ze altijd op maat van jouw ramen. Voor elke raamvorm is er een passende oplossing. Denk aan vaste raamhorren, rolhorren voor gewone ramen en dakramen of horren voor ronde, halfronde, driehoekige, veelhoekige of toog-ramen. Kom gauw langs bij B Home living in Roermond. Onze specialisten geven je graag advies over raamhorren. Ze kunnen putten uit jarenlange ervaring!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Met mijn pollenallergie ben ik super blij dat ik het advies heb gekregen dat dit gaas bestaat. Met mijn vaste raamhor in mijn draaikiep raam is het ideaal!’

 

Raamhorren moet exact op maat gemaakt worden. Laat het meten daarom maar aan ons over!

 

Raamhorren voor draaikiepramen

Wist je dat Toppoint een raamhor heeft voor draaikiepramen die je naar binnen toe opent? De vaste raamhor past in houten, aluminium of kunststof kozijnen. Boren is niet nodig bij de montage, je kozijnen blijven dus onbeschadigd. De unieke afdichting van Toppoint sluit je raamhor perfect aan op je raam.

'Met inklapbare handgreep'

 

Goed advies? Kom langs bij B Home living of maak direct een afspraak.

 

 

Toppoint inzethorren of rolhorren

De rolhor en inzethor zijn alternatieven voor een vast vliegenraam. Elke soort hor heeft eigen voordelen. Welke Toppoint hor voor jou de beste keuze is, hangt van verschillende dingen af. Wat voor soort raam heb je? Wil je de hor er vaak uithalen? En wat vind je handig in gebruik? Bij B Home living adviseren ze je graag bij het kiezen van de juiste hor. Kom snel langs in onze showroom aan de Jacob Romenweg in Roermond. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!

Inzethor

Rolhor

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, je hebt het voor het uitkiezen!

Behalve standaard zwart en grijs horrengaas biedt Toppoint ook speciale gaassoorten voor horren. Voorbeelden zijn het transparante Toppoint Transpatec® gaas of het scheurvaste Toppoint petscreen gaas dat ideaal is bij huisdieren. Toppoint heeft ook pollenwerend gaas. Dit gaas houdt meer dan 90% van de pollen tegen. Dus zelfs als je hooikoorts hebt, kun je heerlijk de ramen opendoen!

Toppoint Transpatec® gaas: transparant en zelfreinigend

Transpatec® horrengaas is een uniek en wereldwijd gepatenteerd gaas. Het is gemaakt van een dunne en vrijwel onzichtbare hightech vezel die geen PVC bevat. Transpatec® horrengaas laat tot wel 40% meer lucht door dan normaal gaas en is dankzij een speciale weeftechniek heel scheurvast en duurzaam. Ook heeft het gaas een milieuvriendelijke coating, die zelfreinigend werkt bij regen en wind. En dat zelfs na 5 jaar! Transpatec® past in alle Toppoint horren.

Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas, dé oplossing bij hooikoorts!

Maak ook kennis met het nieuwe pollenwerende gaas van Toppoint bij B Home living. Dit gaas heeft dezelfde eigenschappen als het ‘gewone’ Transpatec gaas. Het grote verschil is dat het meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Dit dankzij een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling. Toch ventileert het gaas even goed! Toppoint biedt hiermee een ideale oplossing voor mensen die last van hooikoorts hebben. Transpatec® pollenwerend gaas past in Toppoint raamhorren.

Extra sterk Toppoint petscreen, bij dieren in huis

Toppoint petscreen is zeer scheurvast en wel 7 keer sterker dan standaard horrengaas. Dit ‘huisdierengaas’ is zeer geschikt als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Het gaas past in alle Toppoint horren. Kom alle mogelijkheden voor horren ontdekken bij B Home living in Roermond. Je vindt ons aan de Jacob Romenweg, op bedrijventerrein Broekhin. We zijn makkelijk bereikbaar en hebben een eigen parkeerplaats.

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak!

Eigenschappen

'Doordacht door onze developers'

Toppoint raamhorren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren op maat gemaakt

Horren houden insecten buiten