Rolgordijnen bij B Home living

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Toppoint rolgordijnen: een designklassieker

Mooie rolgordijnen? Bij B Home living hebben we voor elk raam het juiste rolgordijn. Je hebt om te beginnen de keuze uit meer dan 292 verschillende soorten stof. Inclusief ‘hightech’ stoffen die brandvertragend werken of vochtbestendige en schimmelwerende stoffen. Ideaal voor je badkamer of keuken dus. Je onderhoudt dit soort stoffen gewoon met een vochtige doek. Toppoint denkt bovendien aan het milieu: de stoffen zijn steeds vaker gemaakt van gerecyclede materialen.

Transparante rolgordijnen: Laat het iets gedimde daglicht vrij de kamer in stromen. Kijk onbelemmerd naar buiten, terwijl van buitenaf alleen contouren zichtbaar zijn. Ideaal voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Optimale privacy, overdag én ’s avonds. Het daglicht valt gedimd binnen, je stofkeuze bepaalt hoeveel licht er binnenkomt.
Verduisterende rolgordijnen: Het rolgordijndoek laat geen licht door. Je geniet van je nachtrust in een heerlijk donkere slaapkamer.

Nieuwsgierig naar de Toppoint rolgordijnen? Bij B Home living vertellen je graag meer over de uitgebreide collectie en mogelijkheden. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, onder het genot van een kopje koffie. Of kom langs in onze showroom aan de Jacob Romenweg in Roermond.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Bij B Home living adviseerde ze mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren’.

Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.

 

Grote ramen, smalle ramen of dakramen?

Toppoint rolgordijnen zitten technisch vernuftig in elkaar. Ze passen in elk interieur en op alle soorten ramen. Voor maximale verduistering adviseren we een afwerking met een aluminium profiel. Ook bij hele brede ramen kun je voor deze Toppoint raamdecoratie kiezen. Dan koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. Dat gaat zelfs tot 8 meter breed. De rolgordijnen zijn dan los van elkaar én samen te bedienen. Houd je van gemak? Ga voor elektrische bediening! Kom naar B Home living voor vakkundig advies over Toppoint rolgordijnen. We verzorgen ook het meten en plaatsen voor je. Daarvoor hebben we eigen monteurs. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Natuurlijk helemaal vrijblijvend!

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening: lekker luxe

Je rolgordijnen met een druk op de knop bedienen? Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere rolgordijnen, afzonderlijk of samen. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is heel eenvoudig. Laat je adviseren door de experts van B Home living. Je vindt ons aan de Jacob Romenweg in Roermond.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

 

Afwerking naar smaak

Welke uitstraling hebben jouw rolgordijnen? Dat bepaal je met de stof, maar ook met de afwerking. Gekleurde steunen zijn bijvoorbeeld een mooie finishing touch. Stem de kleuren van de steunen af op je kozijnen of kies juist een contrasterende kleur als designaccent. Je kunt je Toppoint rolgordijn ook laten ‘verdwijnen’ in een mooie cassette. De cassette is er in design aluminium, strak wit of zwart.

Met een design onderlat van Toppoint geef je je rolgordijnen een extra accent. De onderlat is er in ovaal, strak smal en strak hoog design. Kies uit de kleuren glanzend wit, zwart structuur of champagne met zijdeglans. Of ga voor geanodiseerd aluminium voor een strak effect. Het is zelfs mogelijk de lat te laten bekleden met stof. Met een houten onderlat krijgt je interieur een vleugje warmte of Deens design.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies je stoffen en afwerking. B Home living doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Een rolgordijn van screenstof?

Sluit jouw raamdecoratie aan op een smart home hub