Semi-transparante Duette®Shades

bij B Home living

3

stappen

'Kies een stof en model. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante Duette®Shades

Ontdek de Toppoint Duette®Shades met hun honingraatstructuur. Ze zijn een aanwinst voor je interieur! Bij B Home living hebben we semi-transparante Duette®Shades in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De uitstraling verschilt per breedte. De robuuste brede plooi doet het goed bij grote ramen. De smalle plooi is mooier bij kleinere ramen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Onze interieurspecialisten geven je graag advies. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

 

‘Ik kreeg het advies om Duette®Shades te kiezen voor mijn slaapkamer in een lichte kleur. Door het contrast in kleur is het een echte eyecatcher en zeer functioneel’.

Mooi, blikdicht, subtiel licht en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn semi-transparante Duette®Shades.

 

Duette®Shades, mooi op elke hoogte

Duette®Shades zijn functioneel en kindveilig. De plissémodellen zijn geschikt voor vrijwel elke raamsituatie, door de verschillende technieken van Toppoint.
1) Top-down: Schuif de stof van boven naar beneden
2) Top-down bottom-up: Open en sluit zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Bij B Home living weten we alles van de Duette®Shades van Toppoint. Kom langs in onze showroom in Roermond. We laten je graag de mogelijkheden zien!

'Op ooghoogte te hangen'

 

Heerlijk combineren

De semi-transparante Duette®Shades filteren het daglicht, terwijl je gewoon naar buiten kunt kijken. Overdag heb je voldoende privacy, want deze raamdecoratie is ‘blikdicht’. Alleen schijnen ze ’s avonds, met het licht aan, een beetje door. Dat probleem los je eenvoudig op door de Duette®Shades met mooie verduisterende gordijnen van Toppoint te combineren. Zo geniet je van je privacy, maar houd je ook de temperatuur en akoestiek in een ruimte onder controle.

'Dubbele lagen, dubbele voordelen'

 

Elektrische bediening: heerlijk luxe

Met een druk op de knop je semi-transparante Duette®Shades bedienen? Dat is zelfs met een draadloze aansluiting mogelijk. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere Duette®Shades los of tegelijk. Je hebt deze elektrische optie al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit? Die koppel je eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Meer weten over de elektrische bediening van je raamdecoratie? Kom snel naar B Home living!

 

Duette®Shades en EasyClick voor je draaikiepramen

Combineer de Duette®Shades met EasyClick voor een ideale raamdecoratie voor je draaikiepramen. Met het EasyClick montagesysteem plaats je je raamdecoratie eenvoudig, zónder boren of schroeven. Het EasyClick frame biedt bovendien plaats aan een verduisterende en een niet-verduisterende stof. Een praktische twee-in-één oplossing voor overdag en ’s avonds!

'Montage zonder boren of schroeven'

'Voor elk raam dezelfde Toppoint Duette®Shades'

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking, B Home living doet de rest'

2 lelie
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin2
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Voor ramen in afwijkende vormen

Heb je ramen in een bijzondere vorm? Ook dan kun je voor Toppoint Duette®Shades kiezen. Het maakt niet uit of je driehoekige raampartijen, erkers, dakramen, lichtkoepels of slopes hebt. Bij B Home living maken we deze raamdecoratie perfect op maat voor je.

Deskundig advies nodig? Kom naar B Home living. Onze showroom zit op bedrijventerrein Broekhin in Roermond, aan de Jacob Romenweg. Of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek. Helemaal vrijblijvend!

 

'Aparte vormen zijn geen probleem met Duette®Shades'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Met honinggraat structuur'

Semi-transparante Toppoint Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Creëer het perfecte licht