Semi-transparante plisségordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en afwerking, B Home living doet de rest'

Details matter

 

Daglicht met privacy

Toppoints semi-transparante plisségordijnen zorgen voor een subtiele lichtfiltering en zo voor een aangename lichtinval in je huis. Daarbij biedt het top-down/bottom-up-systeem van deze raamdecoratie je de nodige privacy. Met dit systeem zet je de plissé op iedere gewenste hoogte, bijvoorbeeld op ooghoogte. Ideaal voor in je woonkamer, maar ook voor op kantoor.

Wil je ’s avonds wat meer privacy? Kies dan voor semi-transparante plisségordijnen met in-between gordijnen of overgordijnen. Dat is een sfeervolle en praktische combinatie, want met gordijnen verbeter je de akoestiek en isolatie van een ruimte. Bij B Home living in Roermond vind je deze raamdecoratie in iedere woonstijl, dus ook de jouwe. En wist je dat je ook bij ons terechtkunt voor de decoratie van je vloer, wanden, plafonds en deuren? Wij bieden je een totaalplaatje voor je huis!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

B Home living is een goede winkel met kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.’

Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.

 

Op maat van al je ramen

Heb je brede of smalle glaslijsten? Semi-transparante plisségordijnen passen altijd. Ze zijn er in twee plooibreedtes. De brede plooi van 32 mm doet het goed in grote of brede ramen. De smalle plooi van 20 mm is mooier in kleinere ramen zoals draaikiepramen of serres. Ook op kantoor zijn semi-transparante plisségordijnen handig. Ze filteren het daglicht en voorkomen vervelende glinsteringen op je beeldscherm. Je bedient je plisségordijnen met een draaistang, bedieningskoord of helemaal elektrisch. Kom snel langs bij B Home living in Roermond, voor persoonlijk advies en inspiratie!

'Geen inkijk met plisségordijnen'

 

Elektrische bediening, dat is makkelijk!

Bedien je plissés met een druk op de knop. Dat kan zelfs zonder aansluitpunt, met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, die je aanstuurt met de meegeleverde afstandsbediening. Zo bedien je moeiteloos meerdere plissés, samen of los van elkaar. Heb je een HUB, zoals Brel Home of Klik aan klik uit? De koppeling aan je Toppoint raamdecoratie is heel eenvoudig. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak. Of kom snel eens langs bij B Home living in Roermond. We zitten op bedrijventerrein Broekhin. Onze showroom is makkelijk bereikbaar en heeft een eigen parkeerplaats.

 

Lekker praktisch

Vind je het belangrijk dat je raamdecoratie behalve mooi ook praktisch is? Toppoints semi-transparante plisséstoffen zijn stofwerend. Dat maakt schoonmaken een kwestie van afborstelen. Je kunt de plissés ook wassen, maar lees dan wel goed het wasvoorschrift. Het elektrische bedieningssysteem mag natuurlijk niet nat worden. Je kunt ook kiezen voor stoffen met een brandvertragende, warmtewerende of lichtwerende coating.

Het EasyClick-systeem van Toppoint maakt de montage van je semi-transparante plisségordijnen wel heel simpel. Boren of schroeven is niet nodig. EasyClick is mooi strak afgewerkt, kindveilig en beschikbaar in verschillende RAL-kleuren.

'Kies voor gemak, ga voor Easyclick'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking, B Home living doet de rest'

5 zand
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
bruin1
zand3
zand6
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe1
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Voor alle maten en vormen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Semi-transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Plisségordijnen, mooi blikdicht

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!