Semi-transparante rolgordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Stijlvolle semi-transparante rolgordijnen, voor licht én privacy!

Semi-transparante rolgordijnen van Toppoint houden het licht tegen, maar maken het niet te donker binnen. Er blijft voldoende licht om te werken of te lezen. Bovendien heb je zowel overdag als ‘s avonds meer dan genoeg privacy. Hoeveel licht er binnenkomt, hangt af van je stofkeuze. Semi-transparante rolgordijnen zijn heerlijk in je woonkamer of werkkamer.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Bij B Home living ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om ze te bekijken.

 

Combineer je rolgordijnen met sfeervolle gordijnen

Vind je een semi-transparant rolgordijn alleen wat aan de kale kant? Door ze met gordijnen van Toppoint te combineren geef je warmte en sfeer aan je interieur en verbeter je tegelijkertijd de privacy en akoestiek. Bij B Home living heb je de keuze uit Toppoints uitgebreide collectie gordijnstoffen. Bij ons vind je altijd een combinatie van semi-transparante rolgordijnen en gordijnen naar jouw smaak. Kom langs in Roermond, we nemen graag de tijd om je te adviseren. Of maak snel een vrijblijvende afspraak!

'Keuze uit verschillende onderlatten'

 

Elektrische bediening, lekker makkelijk

Met elektrische bediening bedien je je semi-transparante rolgordijnen met een druk op de knop. Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je meerdere rolgordijnen, samen of apart. Je hebt deze elektrische optie al vanaf € 125,- in huis. De koppeling van je HUB, bijvoorbeeld Brel Home of Klik aan klik uit, met je Toppoint raamdecoratie is heel simpel. Maak een afspraak bij B Home living en ontdek het gemak van elektrische bediening!

 

Stijlvol afgewerkt

Bepaal de uitstraling van je semi-transparante rolgordijnen door de keuze van je stof en de afwerking. Neem bijvoorbeeld gekleurde steunen, passend bij je kozijnen. Of ga voor een designaccent, met een contrasterende kleur. Een cassette, waarin je Toppoint rolgordijn simpelweg ‘verdwijnt’, geeft een strak en stijlvol effect. Er zijn 3 soorten cassettes. Je hebt de keuze uit geanodiseerd aluminium, strak wit of structuur zwart.

Toppoint rolgordijnen zijn altijd mooi afgewerkt met een onderlat, als finishing touch. De aluminium onderlat is er in ovaal, strak smal en strak hoog design, in de kleuren glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Wil je de onderlat laten bekleden met stof? Dat kan ook!

Nog een mogelijkheid is een houten onderlat, voor een vleugje warmte of Deens design. Bij B Home living geven we je graag advies over de mooiste semi-transparante rolgordijnen voor jouw huis. Neem contact op voor een afspraak met een van onze ervaren interieurspecialisten. Of kom langs in onze showroom in Roermond. Je vind er ook decoratie voor je wanden, vloeren, plafonds en deuren. Zo ben je in één keer klaar, voor je hele interieur.

'Strak met cassette'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies de stof en afwerking. B Home living doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Verduisterende gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Een rolgordijn van screenstof?

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub