Raamdecoratie voor in de slaapkamer bij B Home living

Met 2 lagen optimale verduistering

 

Raamdecoratie voor in de slaapkamer:

Gordijnen

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Jaloezieën

Verticale lamellen

EasyClick

Plisségordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijnen

Maak het donker in de slaapkamer

Verduisterende raamdecoratie in je slaapkamer helpt je lekker te slapen. Bij B Home Living kun je terecht voor verschillende soorten verduisterende raamdecoratie van Toppoint. Zo hebben we raamdecoratie die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs volledig buitensluit (Blackout). Kies bijvoorbeeld voor Duette®Shades, plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, gordijnen of vouwgordijnen in Dimout- of Blackout-versies.

Tweelaagse raamdecoratie: om het heerlijk donker te maken

Plissés en jaloezieën houden het licht nooit helemaal tegen. Dat heeft onder andere te maken met de gaatjes voor de koorden in de stof en de lamellen. Bij jaloezieën lost een ladderband dit voor een deel op. Een ladderband is mooi én verduistert beter. Wil je plissés of jaloezieën met maximale verduistering? Dan is een combinatie met verduisterende gordijnen een goede oplossing. Overdag filter je het licht en heb je privacy, terwijl je ‘s nachts geniet van je nachtrust in een donkere kamer.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home Living in Roermond.

Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.