Stoffen lamellen bij B Home living

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Stoffen lamellen: mooi in elke ruimte van je huis

De stoffen lamellen van Toppoint passen echt overal in je huis. Ze zijn net zo handig als lamellen van aluminium en PVC, maar hun uitstraling is warmer. Bij B Home living vind je altijd een stof die je mooi vindt. Of je nu van rustige basiskleuren houdt of van hippe tinten. Sommige stoffen hebben een weerkaatsende coating die licht en warmte tegenhoudt. Ze zijn ideaal voor kamers aan de zonkant. Brandvertragende stoffen zorgen voor veiligheid als je graag een kaarsje aansteekt. We hebben zelfs stoffen lamellen van Toppoint die in je badkamer of keuken kunnen. Dan is een vocht- en schimmelwerende stof het beste. Meer weten over de mogelijkheden van deze raamdecoratie? Kom langs bij B Home living in Roermond. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Screendoek lamellen

Lamellen van screendoek zijn ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar. B Home living heeft een unieke en grote collectie screendoeken, ook in de mooiste trendkleuren, zoals brons en koper.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Ik kon snel bij B Home living in Roermond terecht voor een afspraak en persoonlijk interieuradvies. Lamellen in de hal, ideaal. En de kwaliteit is superieur’.

 

Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

 

Draaien en openen, zo eenvoudig is het

Met stoffen lamellen heb je de lichtinval in je huis eenvoudig onder controle. Je draait de lamellen gewoon in de gewenste stand. Ook kun je ze openschuiven zoals je dat wilt, naar links, rechts of vanuit het midden. Meer weten? Bij B Home living vertellen we je graag meer over stoffen lamellen. Maak snel een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar!

'Tot in detail afgewerkt'

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Makkelijk te onderhouden

Mensen denken vaak dat stoffen lamellen lastig te onderhouden zijn. Maar dat is helemaal niet waar! Hoe je de lamellen schoonmaakt verschilt per stof. Er zijn stoffen die je reinigt met een vochtige doek of zachte borstel. Andere stoffen kun je met de hand wassen. Dan haal je de lamellen uit de rail en verwijder je de onderketting en verzwaringsplaatjes. Zijn de lamellen gewassen? Dan spoel je ze af met lauw water en hang je ze nat terug, met onderketting en verzwaringsplaatjes. Kom naar B Home living in Roermond en laat je verrassen door de stoffen lamellen van Toppoint! We nemen je trouwens ook graag het opmeten en plaatsen uit handen. Onze eigen monteurs kennen hun vak!

'Makkelijk de ramen schoonmaken'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies een materiaal, kleur en afwerking. B Home living doet de rest.'

STOF 35
STOF 34
STOF 33
STOF 32
STOF 31
STOF 30
STOF 29
STOF 28
STOF 27
STOF 26
STOF 25
STOF 24
STOF 23
STOF 22
STOF 21
STOF 20
STOF 19
STOF 18
STOF 17
STOF 16
STOF 15
STOF 14
STOF 13
STOF 12
STOF 11
STOF 10
STOF 9
STOF 8
STOF 7
STOF 6
STOF 5
STOF 4
STOF 3
STOF 2
STOF 1

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak!

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!