Transparante plisségordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en afwerking, B Home living doet de rest'

Details matter

 

Transparante plisségordijnen: de ultieme sfeermaker

Transparante plisségordijnen van Toppoint filteren het licht in je huis. Je creëert een aangename sfeer, zonder dat je uitzicht naar buiten wordt belemmerd. Combineer je plisségordijnen met overgordijnen voor meer privacy ’s avonds. Zo verbeter je ook de akoestiek en reguleer je de temperatuur.

Bij B Home living hebben we transparante plisséstoffen in plooibreedtes van 20 of 32 mm. De bredere plooi heeft een mooi, robuust effect bij grote ramen. In een smalle glaslijst past de smalle plooi beter. Dat geldt ook voor draaikiepramen en serres. Meer weten over de transparante plisségordijnen van Toppoint? Kom langs in onze grote showroom in Roermond voor gratis advies. Of maak een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘B Home living adviseerde om transparante plisségordijnen te combineren met gordijnen voor de juiste sfeer in mijn interieur. Ik ben erg blij met het resultaat’.

Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.

 

Plissés, een plaatje op elke hoogte

Plisségordijnen van Toppoint zijn praktisch en kindveilig. Door verschillende technieken zijn ze geschikt voor iedere raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof open en dicht zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Benieuwd naar de transparante plisségordijnen van Toppoint? Ontdek de collectie bij B Home living. Maak een afspraak of kom langs in Roermond. Je vindt ons aan de Jacob Romenweg. De koffie staat klaar!

'Geen inkijk op ooghoogte'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Je plissés elektrisch bedienen is lekker luxe. Zelfs met een draadloze aansluiting stuur je ze met een druk op de knop aan. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, met afstandsbediening. Ook bij meerdere plissés heb je genoeg aan één afstandsbediening. Daarmee stuur je de gordijnen los van elkaar of samen aan. Heb je een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit? Je maakt de koppeling heel eenvoudig. Via je app kun je dan je plissés op de gewenste hoogte zetten of zien op welke hoogte ze staan. Iets voor jou? Kom naar B Home living in Roermond. We vertellen je graag meer over de elektrische bediening van je raamdecoratie!

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies de stof en afwerking, B Home living doet de rest'

3 room
6 linnen
7 jute
8 taupe
12 zilver
15 lei
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
jeansblauw2
grijs3
grijs4
taupe5
zand1
zand3
zand8
zand9
zand4
wit3
zand5
lichtroze1
lichtroze2
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
donkertaupe2
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
antraciet1
donkertaupe4
bruin1
bruin2
ecru1
lichtgrijs5
lichtgrijs6

Goed advies? Kom langs bij B Home living of maak direct een afspraak.

 

 

Montage zonder boren of schroeven

Je monteert je transparante plisségordijnen moeiteloos met het praktische EasyClick systeem. Je kozijnen blijven onbeschadigd, want het aluminium frame zit met magneet- of klikband op je kozijn vast. Er passen verschillende raamdecoratieproducten in het frame, zoals plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën. De EasyClick frames zijn er in 5 RAL-kleuren, ook mat zwart. De frames zijn mooi strak afgewerkt en zijn veilig voor je kinderen.

'Mogelijk in elke RAL kleur'

'Voor elk raam hetzelfde plisségordijn'

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Speciale vormen, geen probleem'

Transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Overgordijnen

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Plisségordijnen, mooi blikdicht