Transparante rolgordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Transparante rolgordijnen: mooi én praktisch

Met transparante rolgordijnen van Toppoint dim je het daglicht in je huis op een aangename manier. Bovendien geniet je van privacy. Overdag kijk je ongehinderd naar buiten, terwijl van buitenaf alleen contouren te zien zijn. Transparante rolgordijnen houden ook nog eens de warmte buiten. Behalve praktisch is deze raamdecoratie heel betaalbaar. Transparante rolgordijnen laten zich mooi met gordijnen combineren. Ontdek wat ze voor jouw interieur doen bij B Home living. Kom gauw eens langs aan de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ervaren interieurspecialisten. We komen ook bij je thuis!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

 

‘De interieuradviseuse van B Home living adviseerde mij om meerdere raamproducten te combineren. Het resultaat: de perfecte combinatie voor mijn privacy’.

Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

 

Stijlvol afgewerkt

Je bepaalt de uitstraling van je transparante rolgordijnen met de keuze van de stof en de afwerking. Zo zijn gekleurde steunen een mooie finishing touch. Je kunt de steunen afstemmen op je kozijnen of juist voor een hele andere kleur gaan als designaccent. Toppoint biedt ook stijlvolle, strak vormgegeven cassettes. Daarin kun je je Toppoint-rolgordijn laten ‘verdwijnen’. Er zijn 3 soorten cassettes, in design aluminium, strak wit en zwart.

Toppoint rolgordijnen zijn altijd mooi afgewerkt met een mooie onderlat. Daarmee geef je een extra accent en maak je je rolgordijn helemaal af. De aluminium onderlat is er in ovaal, strak smal en strak hoog design. Je kunt kiezen uit de kleuren glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Laat je de lat liever bekleden met stof? Ook dat kan. Nog een optie voor deze raamdecoratie is een houten onderlat, voor een vleugje warmte of Deens design in je interieur.

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Open en sluit je transparante rolgordijnen met een druk op de knop. Elektrische bediening is zelfs mogelijk met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je meerdere rolgordijnen, gelijktijdig én afzonderlijk. Deze elektrische optie heb je al vanaf € 125,-. Het koppelen van een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit is heel eenvoudig. Meer weten? Maak een vrijblijvende adviesafspraak met B Home living. Je vindt ons op bedrijventerrein Broekhin in Roermond. We nemen graag de tijd voor je!

 

Transparante rolgordijnen en overgordijnen: een geslaagde combinatie

’s Avonds heb je wat minder privacy met transparante rolgordijnen. Combineer ze met gordijnen! Zo breek je ook de horizontale lijnen van het rolgordijn. Terwijl je je interieur meer warmte en sfeer geeft en de akoestiek verbetert. Ga voor een gordijn in dezelfde kleur als je rolgordijn of juist voor een contrasterende kleur. Met Toppoints uitgebreide stoffencollectie hebben we altijd een stof die jij mooi vindt. We helpen je graag een keuze te maken! Ook het meten van je ramen en het plaatsen van je raamdecoratie doen we graag voor je. Onze eigen monteurs zijn vakmensen. Maak snel een afspraak!

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies een stof en afwerking. B Home living doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Frisse uitstraling met lichtdoorlatende rolgordijnen

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub