Raamproducten met UV-werende werking bij B Home living

Houd UV straling buiten

 

Raamdecoratie die UV kan weren:

Plisségordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Stop UV-straling met raamdecoratie

Het zonnetje in huis is fijn, maar te veel zonlicht is minder aangenaam. Zo kan de UV-straling een negatief effect hebben op je gezondheid en je meubels laten verkleuren.

UV-werende stoffen

Met een gordijn of jaloezie filter je het zonlicht of pas je de lichtinval aan. Zo zorg je voor minder fel licht en houd je je tv- of computerscherm leesbaar.
Met de juiste Toppoint raamdecoratie kijk je ongestoord naar buiten en geniet je van het daglicht. Is het buitenlicht te fel? Dan pas je de lichtinval naar wens aan. Met je raamdecoratie houd je je huis lekker koel, doordat de warmte buiten blijft. Met een stof die ook de UV-straling tegenhoudt, blijven bovendien je meubels en behang langer mooi. Ze verkleuren minder snel. Minder UV-straling is ook beter voor je gezondheid.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.
Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg in Roermond. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.