Verduisterende raamdecoratie

bij B Home living

Met 2 lagen maximale verduistering

 

Verduisterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Plisségordijnen

Jaloezieën

Ga voor 100% verduistering!

Met verduisterende raamdecoratie slaap je wel zo lekker. Bij B Home living hebben we Toppoint raamdecoratie die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs helemaal buitensluit (Blackout). Toppoint heeft een ruime keuze aan raamdecoratie in Dimout- en Blackout-versies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Toppoint Duette®Shadesplissésrolgordijnenpaneelgordijnengordijnen of vouwgordijnen. Met Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is je keuze zelfs onbeperkt. Deze raamdecoratieproducten kunnen we namelijk altijd voor je afwerken met een Dimout-voering of Blackout-voering.

Tweelaagse raamdecoratie: verduistert maximaal

Plissés en jaloezieën zijn nooit volledig lichtdicht. Dat komt onder andere door de gaatjes voor de koorden in de stof en lamellen. Bij jaloezieën lost een ladderband dit probleem gedeeltelijk op. Een ladderband is mooi, maar verhoogt ook het verduisterende effect. Wil je plissés of jaloezieën met maximale verduistering? Kies dan voor de combinatie met verduisterende gordijnen . Dan geniet je overdag van een perfecte lichtfiltering en privacy en ’s nachts van optimale verduistering.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over het kiezen van de juiste gordijnstof of welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.

Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.