Verduisterende Toppoint Duette®Shades bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en het model, B Home living doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende Duette®Shades, helemaal zoals jij het wilt

De Toppoint Duette®Shades met hun honingraatstructuur zijn er ook in een verduisterende uitvoering. Deze mooie raamdecoratie past op ramen in allerlei vormen. Van dakramen tot lichtkoepels en van grote tot kleine raampartijen. Je verduistert er elke ruimte mee!

Ontdek de verduisterende Duette®Shades bij B Home living en maak een keuze uit stoffen in allerlei kleuren, met of zonder structuur. Kies bij de afwerking van deze raamdecoratie voor plooien van 25, 32 of 64 mm. De brede plooi past het beste in grote ramen. Bij kleinere ramen, zoals een draaikiepraam, adviseren we bij B Home living de kleinste plooibreedte. Je bedient de verduisterende Duette®Shades elektrisch of met de hand.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Voor mijn draai-kiepramen in de slaapkamer adviseerde B Home living Toppoint Duette®Shades in combinatie met Easyclick, het is nu goed donker in mijn slaapkamer en de isolerende functie is perfect’.

Toppoint Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.

 

Open je Duette®Shades op verschillende manieren

Verduisterende Duette®Shades zijn elegant én praktisch. Door verschillende technieken zijn ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof zowel van boven- als onderaf open en dicht, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Mooi op ooghoogte te hangen'

 

De luxe van elektrische bediening

Open en sluit je verduisterende Duette®Shades met een druk op de knop. Elektrische bediening kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-driectioneel) en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere Duette®Shades aan, apart of samen. Heb je een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is heel eenvoudig, net als de bediening met de bijbehorende app. Kom het beleven bij B Home living. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze showroom in Roermond.

 

EasyClick & Duette®Shades: maximale verduistering

Wil je ultieme verduistering én gemak? Combineer je verduisterende Duette®Shades met Toppoints EasyClick systeem. Het EasyClick frame laat zich eenvoudig op je kozijn vastzetten met magneet- of klikband, dus zonder boren of schroeven. Bovendien heb je geen last van lichtkieren. Dat komt doordat de koorden bij verduisterende Duette®Shades aan de binnenkant zitten. Ook aan de zijkant komt er met EasyClick geen licht binnen, dankzij het naadloos aansluitende profiel.

'Zonder boren of schroeven monteren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies je stof en afwerking, B Home living doet de rest'

3 room
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
zand9
wit3
wit4
wit6
zand8
zand3
zand6
bruin2
bruin1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Combineer met gordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Verduisterende Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Gevoerde raamdecoratie in de slaapkamer