Verduisterende rolgordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende rolgordijnen, daar maak je het écht donker mee

Met de verduisterende rolgordijnen van Toppoint heb je overdag natuurlijk licht en geniet je ’s avonds van een donkere kamer. Bij B Home living vind je deze raamdecoratie in veel stoffen en kleuren. We hebben dus altijd een verduisterend rolgordijn dat in jouw interieur past! Je stofkeuze bepaalt hoeveel licht je rolgordijn doorlaat. De weving, dikte en coating van de stof maken je raamdecoratie deels of helemaal verduisterend. Met de grote collectie verduisterende stoffen van Toppoint stem je dit eenvoudig naar wens af. Kom snel langs bij B Home living in Roermond. We helpen je graag een keuze te maken. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘B Home living adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren’.

Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste combinatie. Ik help je graag.

 

Verduisterende rolgordijnen: gezellig en praktisch

Verduisterende rolgordijnen weren niet alleen het licht. Ze hebben ook een thermische coating die je huis lekker koel houdt. Bovendien heeft Toppoint verschillende brandvertragende stoffen. Wel zo veilig als je het graag gezellig maakt met kaarsen in huis. Ook biedt Toppoint stoffen met een vuilafstotende coating, die hoef je vrijwel niet schoon te maken.

technische tekening

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Stijlvol afgewerkt

Bepaal zelf de uitstraling van je rolgordijnen, met de keuze van de stof en de afwerking. Kies bijvoorbeeld gekleurde steunen, passend bij je kozijnen. Of ga voor een designaccent, met een contrasterende kleur. Een cassette geeft een strak en stijlvol effect. Daarin ‘verdwijnt’ je Toppoint rolgordijn gewoon. Je hebt de keuze uit 3 soorten cassettes, in geanodiseerd aluminium, strak wit en structuur zwart.

Toppoint rolgordijnen zijn altijd afgewerkt met een mooie onderlat. Dat maakt je rolgordijn echt af. Wil je een aluminium onderlat? Deze is er in ovaal, strak smal en strak hoog design. Je hebt de keuze uit de kleuren glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Een andere optie is de lat te laten bekleden met stof.

Ook een houten onderlat is mogelijk. Daarmee geef je een vleugje warmte of Deens design aan je rolgordijnen. Bij B Home living adviseren we je graag over de mooiste semi-transparante rolgordijnen voor jouw huis. Neem contact op voor een afspraak. Of kom langs in onze showroom in Roermond, aan de Jacob Romenweg.

Elektrische bediening, wat een gemak!

Open en sluit je verduisterende rolgordijnen met een druk op de knop. Zelfs met een draadloze aansluiting kan dat. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, inclusief afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere rolgordijnen, los of samen. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Brel Home of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is kinderlijk eenvoudig. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met B Home living. Of breng een bezoek aan onze showroom aan de Jacob Romenweg. We zijn makkelijk bereikbaar en je kunt je auto goed kwijt op onze gratis parkeerplaats!

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Rolgordijnen, ook voor grote ramen

Verduisterende rolgordijnen van Toppoint zijn heel geschikt voor brede of hoge ramen. Door een handige techniek kunnen we meerdere rolgordijnen aan elkaar koppelen. Daardoor kun je met deze raamdecoratie zelfs tot een breedte van 8 meter gaan! De rolgordijnen zijn afzonderlijk én samen te bedienen. Kom snel bij ons langs in Roermond voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak! Onze interieurspecialisten staan voor je klaar. Ze komen ook bij je thuis.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies de stoffen en afwerking. B Home living doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4054
rolgordijn 8648
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.

Verduisterende rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Combineer eens met een rolgordijn

Elektrische raamdecoratie