Verduisterende vouwgordijnen

bij B Home living

3

stappen

'Kies je stof en afwerking. B Home living doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende vouwgordijnen, multifunctioneel!

Raambekleding geeft je interieur een luxe uitstraling. Neem bijvoorbeeld de verduisterende vouwgordijnen van Toppoint, ze zijn mooi, van goede kwaliteit én heel praktisch. Want verduisterende vouwgordijnen zorgen voor privacy en dempen het geluid in holle ruimtes. Bovendien reguleren ze de temperatuur! In de zomer houd je het lekker koel in huis, terwijl je het in de winter heerlijk warm maakt.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m do: op afspraak
vrijdag: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Klantervaring

 

‘Onze vouwgordijnen zijn perfect op maat. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat bij jouw interieur past.

 

Voor elk raam, in elk interieur

De verduisterende vouwgordijnen van Toppoint zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw smaak. Wil je bijvoorbeeld een stof die niet van zichzelf verduisterend is? Dan voeren we die gewoon voor je. We hebben verschillende voeringstoffen: basic, molton, dim-out, black-out of verduisterend. Belangrijk is wel dat de voering bij de stof past. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn, met het oog op de reiniging. Wij helpen je graag mooie verduisterende vouwgordijnen te kiezen voor jouw huis. Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Onze monteurs zijn vakmensen!

Toppoint heeft veel stoffen, kleuren en prints en afwerking voor je verduisterende vouwgordijnen. En wat dacht je van een finishing touch door de baleinen aan de voorkant van je vouwgordijnen te laten zetten? Kom naar onze showroom in Roermond voor inspiratie. Maak nu een afspraak met ons. We nemen graag de tijd om je advies te geven. Helemaal vrijblijvend!

'Altijd naar wens samen te stellen'

 

Elektrische bediening: lekker luxe

Je verduisterende vouwgordijnen met een druk op de knop bedienen? Waarom niet! Elektrische bediening is zelfs mogelijk met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel (bi-directioneel) en Somfy, inclusief afstandsbediening. Daarmee bedien je ook meerdere vouwgordijnen, zowel los als samen. Dat kan al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Homey of Trust? Je koppelt ze probleemloos aan je Toppoint raamdecoratie. Maak vrijblijvend een afspraak met B Home living. We laten je graag zien hoe makkelijk elektrische bediening is!

 

Maak de mooiste combinaties

Verduisterende vouwgordijnen houden licht en warmte tegen. Maar doe je ze overdag open, dan heb je natuurlijk geen privacy. Een combinatie van vouwgordijnen met in-between gordijnen is een mooie oplossing. Kies voor dezelfde kleur of juist voor een contrasterende kleur. Met een combinatie van verduisterende vouwgordijnen en in-between gordijnen, geef je een ruimte niet alleen meer sfeer. Je filtert bovendien het licht en dempt het geluid voor een betere akoestiek.

 

Verduisterende vouwgordijnen: voor elke ruimte

Bij B Home living heb je een grote keuze aan Toppoint stoffen voor verduisterende vouwgordijnen. Die gaat van effen basiskleuren tot kleurige patronen. Er is altijd een stof die je mooi vindt, of het nu voor vouwgordijnen in de woonkamer of de kinderkamer is. Ontdek ook de exclusieve No Limits stoffen. Deze unieke stoffen zijn vocht- en schimmelwerend en kunnen goed tegen zonlicht, ze verkleuren nauwelijks. No Limits stoffen maken verduisterende vouwgordijnen ideaal voor vochtige ruimtes, bijvoorbeeld je badkamer, keuken of tuin. Meer weten over deze raamdecoratie? Kom langs bij B Home living in Roermond, aan de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek.

'Ideaal voor voor vochtige ruimtes'

Toppoint vouwgordijnen, in meer dan 1.250 stoffen

'Kies de stof en afwerking. B Home living doet de rest'

lichtroze1
roze fluweel pag 14
zalmroze1
roestroze pag8
donkerroze1
paars1
lila fluweel pag 14
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
taupe3
taupe1
taupe2
gemeleerd3
lichtgrijs6
lichtgrijs4
lichtgrijs3
grijs1
jeansgrijs1
jeansgrijs2
jeansblauw1
beluga pag 35
isola pag 35
donkergroen1
groen fluweel pag 29
mintgroen pag 30
botanisch pag 39
taupe4
lichtgrijs6
witbeige1
zand8
zand3
zand2
zandmarmer1
oranjebruin1
okergeel3
okergeel2
okergeel pag 29
donker oker montana pag 37
okergeel1
donkertaupe2
zwartbruin1
antracietV1
grijs5
wit fluweel pag 14
wit9
ecru13

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

'De voordelen van verduisterende vouwgordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij B Home living

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Verduisterende vouwgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Vouwgordijnen voor ieder interieur

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub