Zonreflecterende raamdecoratie

bij B Home living

Filter je licht eenvoudig

 

Zonreflecterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Filter het licht met je raamdecoratie

Het zonnetje in huis is heerlijk! Maar te veel zonlicht is minder aangenaam, het wordt dan al snel te warm. Ook kan zonlicht in het beeldscherm van je computer of tv heel hinderlijk zijn. Daar heb je geen last van met de juiste raamdecoratie van Toppoint. Daarmee regel je de hoeveelheid zon en lichtinval in elke ruimte naar wens. Bij B Home living in Roermond vertellen we je er graag meer over!

Voorkom storende lichtinval op je beeldscherm

Met een gordijn of jaloezie van Toppoint filter je het licht. Je maakt het minder fel en bepaalt de lichtinval naar wens. Zo zorg je dat je computerscherm of tv-scherm altijd goed leesbaar blijft. Daarbij kun je gewoon naar buiten kijken en van het daglicht genieten als je dat wilt. Een ander voordeel is dat met de juiste raamdecoratie minder warmte binnenkomt. Zo blijft het lekker koel in je huis!

Reflecterende coatings

Bij B Home living heb je een grote keuze uit raamdecoratie met een zonreflecterende werking. Neem de Scala® en Silva® jaloezieën en verticale lamellen uit de Toppoint collectie. Je kantelt ze simpelweg om te bepalen hoeveel zonlicht je huis in schijnt. En wat dacht je van de Toppoint plissés en Duette®Shades die je overal voor het raam open en dicht schuift? Ook een deel van de Toppoint rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnstoffen heeft een reflecterende coating die warmte en zonlicht uit je huis of kantoor weert. De lichtdoorlatendheid van de stoffen verschilt, met de stof die je kiest bepaal je dus de lichtinval.

B Home living: voor advies, meten en plaatsen

Heb je vragen over zonreflecterende raamdecoratie? Of wil je meer weten over de juiste keuze van je gordijnstof of welke raamdecoratie goed past in je interieur? Neem snel contact op met B Home living in Roermond.
Onze ervaren interieurspecialisten geven je graag persoonlijk advies, ook bij je thuis en helemaal zonder kosten. Kom vrijblijvend langs op de Jacob Romenweg. Of maak meteen een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij B Home living.