vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Advies van de stylist

Voor een interieur dat bij u past

Natuurlijk kunt u zelf uw interieur inrichten. Of zelf u raamdecoratie uitkiezen. Maar met de hulp van een interieurstylist of een raamdecoratiespecialist gaat het allemaal wat makkelijker. Het advies van een stylist helpt u met vertrouwen keuzes te maken en zorgt dat het interieur straks echt bij u en bij de ruimte past.

Expert in het inrichten

Een stylist, zoals een interieurstylist, is een expert in het inrichten van een ruimte. Hij of zij stylt de ruimte op zo’n manier dat de sterke punten benadrukt worden, dat het past bij uw wensen en een mooi geheel vormt. Door een bepaalde woonstijl goed door te voeren en daar sfeer aan toe te voegen. Want wonen in een kamer die eruit ziet als een showroom, daar zit niemand op te wachten.

Een uniek interieur; uw interieur

Om een sfeerloos interieur te voorkomen luistert de interieurstylist naar uw woonwensen, combineert dat met de mogelijkheden van de ruimte en vult dat in met eigen creativiteit. En juist dat laatste maakt het verschil. Zij komen met ideeën waar u zelf niet op komt. Met kleursuggesties of kleurcombinaties. Ze brengen verschillende materialen samen en geven een unieke draai aan een woonstijl. Zo maakt de stylist een inrichting waarvan er maar een is; uw interieur.

Waarom niet zelf stylen?

Wat het verschil dan is met het zelf stylen van uw interieur? Ten eerste is het inrichten van een ruimte niet iets wat u heel vaak doet, tenzij u zelf natuurlijk een stylist bent. Juist door die ervaring zien zij mogelijkheden waar u zelf niet op komt, of waar u misschien niet aan durft. Stylisten weten ook wat wel werkt en wat niet. En ze zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden en nieuwste woontrends. Allemaal kennis en ervaring die u kunt benutten als u begint aan het inrichten van uw huis of een ruimte.

Plaatje kopiëren?

Natuurlijk kunt u een mooi plaatje uit een tijdschrift kopiëren in uw huis. Maar zijn de ruimtes gelijk? Valt het licht precies hetzelfde? Beter is het om dat plaatje als inspiratie te nemen en het aan te passen naar een unieke inrichting die heel goed uitkomt in uw ruimte en bij uw smaak. En dat is precies wat een stylist voor u doet.

Meten met de juiste maten

Wat ook heel belangrijk is, is dat bij de inrichting van een interieur met de juiste maten gewerkt wordt. Niets zo vervelend als een kast die veel te groot is. Of een rolgordijn dat toch niet goed past. Die mismatches voorkomt de stylist ook voor u. Als specialist kunnen ze op basis van een correcte tekening de maten inschatten. Of ze meten het exact op in uw huis.

Op de details

Naast het goed opmeten is ook het zorgvuldig afwerken en monteren essentieel. En ook dat regelt de stylist. Die is de expert en weet op welke details gelet moet worden en zal daar de juiste instructies voor geven of regelt het zelf.

Ook advies van een stylist? Neem dan contact op met onze woonspecialisten

Kortom, met het advies van een interieurspecialist ontstaat er een unieke inrichting van uw woning. Met de raamdecoratie die uw woonstijl perfect onderstreept. En zo’n interieurstylist kunt u ook inschakelen. Bij onze woonspecialisten staan ze al voor u klaar. Ervaren, creatief en altijd met persoonlijk advies. Wilt u weten welk advies de stylist voor uw interieur heeft? Neem dan snel contact op met een van onze dealers.

Gepubliceerd op: 26 januari 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: