vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Alle verduisterende raamdecoratie op een rij

Een gezellig interieur zonder inkijk

Als het buiten donker is, maakt u het binnen gezellig. En het liefst zonder dat anderen naar binnen gluren natuurlijk! Met verduisterende raamdecoratie regelt u dat in een handomdraai. Maar welke raamdecoratie kiest u dan? Wij zetten hier alle verduisterende raamdecoratie op een rij.

In alle stoffen raamdecoratie

Alle stoffen raamdecoratie is er ook in een verduisterende variant. U heeft dus volop keus met het ruime aanbod van verduisterende gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés, Duette®Shades en paneelgordijnen. En dan is elk van deze raamproducten er ook nog in veel verschillende verduisterende stoffen. U kunt dus altijd een stof vinden die perfect past bij uw woonstijl en die mooi op maat gemaakt wordt.

Jaloezieën, ook verduisterend

Niet van stof maar net zo goed verduisterend zijn de jaloezieën en lamellen. De jaloezieën zijn er in hout en aluminium. Het materiaal is van zichzelf natuurlijk al verduisterend maar het ladderkoord loopt wel door kleine gaatjes in elke lamel. Die gaatjes zijn zo klein, dat niemand er doorheen kan kijken maar er wel licht doorheen kan schijnen. Wilt u dat niet? Dan laat u de jaloezieën afwerken met een ladderband. Dat werkt net als het koord, maar loopt aan de buitenzijde van de lamellen. Die ladderbanden zijn er in veel kleuren en kunnen bij de bredere uitvoeringen toegepast worden. Deze ladderbanden zijn er in verschillende stoffen, u kunt ze dus mooi afstemmen op de gordijnstof als u die met de jaloezieën combineert!

Lamellen en Iso Reflex®

Lamellen zijn er natuurlijk in aluminium, pvc en van stof. Maar nieuw zijn de Iso Reflex® lamellen; een aluminium lamel afgewerkt met 100% natuurlijk vilt. Hoogwaardig, isolerend, geluiddempend en dus ook verduisterend! Een bijzonder raamproduct dat bij grote projecten van 20 m2 in elke gewenste kleur gemaakt kan worden!

Versus®; verduisterend en in-between in één

Verduisterend en toch ook weer niet, dat is het Versus® gordijn. Ook een nieuw raamproduct uit de Toppoint-collectie. Versus® gordijnen zijn in-between gordijnen met daarin lamellen. Zet u de lamellen open, dan hangt de in-between gordijnstof voor de ramen. Daar kan het daglicht mooi doorheen schijnen. Sluit u de lamellen, dan is de Versus® verduisterend. Een 2-in-1 wavegordijn dat verduisterend is als u dat wilt!

Of laat het voeren met verduisteringstof

Heeft u een gordijnstof op het oog dat helemaal past bij uw interieur, maar het is niet verduisterend? Dan kunnen we dat vaak wel verduisterend maken door het te voeren met een verduisteringstof. Dat is mogelijk bij gordijnen én bij vouwgordijnen. Dat biedt u meteen weer veel meer keus als u op zoek bent naar verduisterende gordijnen of vouwgordijnen.

Wat past bij uw interieur? Vraag het de stylisten bij de Toppoint dealer!

Er is dus volop keus in verduisterende raamdecoratie, maar wat past nu perfect bij uw interieur? Dat vraagt u aan een van de interieurstylisten bij uw Toppoint dealer. Zij staan voor u klaar met persoonlijk advies. Kom snel eens langs voor advies en inspiratie.

Gepubliceerd op: 28 december 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: