vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën: 200+ kleuren

Aluminium jaloezieën saai? Echt niet! Wist u dat ze in wel meer dan 200 kleuren leverbaar zijn? Als u daartussen niet de juiste kleur voor uw interieur kunt vinden, dan bestaat die kleur gewoon niet!

Functionele raamdecoratie

Aluminium jaloezieën zijn sowieso al heel functioneel als raamdecoratie. Ze kunnen eigenlijk in elke ruimte; van de woonkamer tot de slaapkamer maar ook in de keuken of badkamer. Want zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem omdat de aluminium jaloezieën vocht- en schimmelwerend zijn. De lamellen en de bovenprofielen gaan niet roesten of schimmelen.

Smalle en brede latjes

Ook bij wat onhandige ramen kunt u heel goed voor aluminium jaloezieën kiezen. U heeft ze bijvoorbeeld met smalle latjes van maar 25 mm breed. Met de handige klemsteunen kunnen die heel goed in een draai-kiepraam geplaatst worden. Heeft u juist een hele grote raampartij dan is dat ook geen probleem. De jaloezieën zijn er ook met veel bredere latjes, leuk als u juist een meer robuuste look wenst.

Mooie raamdecoratie in zoveel kleuren!

Maar het leukst is natuurlijk het feit dat ze in zoveel kleuren beschikbaar zijn. Want zeg nu zelf, als u uw huis aan het inrichten bent, dan zoekt u niet alleen naar raamdecoratie die functioneel is. Het moet er ook gewoon mooi uitzien! En dat kan dus met deze jaloezieën. Omdat u ze qua kleur en maat helemaal kunt afstemmen op uw smaak en de inrichting van uw interieur.

Aluminium jaloezieën + in-betweens = stijlvol

Bovendien zijn jaloezieën heel goed te combineren met andere raamdecoratie. Zoals in-betweens of semi-transparante gordijnen. Door de kleuren op elkaar af te stemmen krijgt u zo een stijlvol geheel. Die nog eens praktisch is ook. Want door de aluminium jaloezieën te combineren met een stof dempt het geluid in de ruimte en krijgt u meer sfeer.

Kies jaloezieën in de kleur voor uw interieur

Natuurlijk kunt u de kleur van de jaloezieën ook op het interieur afstemmen. Wilt u een roze accent in huis? Dan kiest u voor roze jaloezieën en voegt u bijpassende roze accessoires toe. Wilt u liever een wat stoerder accent? Dan zijn allerlei hardere kleuren zoals zwart, donkerblauw of groen weer heel geschikt. Kiest u aluminium jaloezieën vooral omdat u het praktisch vindt? Dan zijn de smalle latjes in een lichte kleur heel handig. Die vallen niet zo op en verdwijnen juist een beetje in de rest van het interieur.

Wat wordt uw keuze?

Het is duidelijk; aluminium jaloezieën zijn altijd geschikt voor elke woonstijl. Van smal tot breed en van licht tot donker, u past ze gewoon aan naar uw smaak en interieur. Vind u die keuze nu lastig om te maken? Dan zijn wij er voor u om u persoonlijk te adviseren. Maakt u daarvoor een afspraak bij een van onze verkooppunten? Dan kijken onze adviseurs binnenkort wat het mooist bij u thuis staat.

Gepubliceerd op: 4 februari 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: