vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Bescherm uw huis met insectenwering

Met horren houd u de insecten buiten

De beste manier om insecten buiten te houden? Met op-maat-gemaakte insectenwering! Perfect passende horren voor deuren en ramen voorkomen dat u binnen last heeft van alles wat vliegt en prikt. En heeft u niet alleen last van insecten, maar ook van pollen? Ook dan kan speciaal horrengaas u daarbij helpen.

Horren voor ramen en deuren

Er is veel keus in horren, zowel voor ramen als deuren. Van pendeldeuren tot plisséhordeuren en van inzethorren tot rolhorren. Hier hebben we al eerder over geschreven en bij elke winkel van Toppoint kunt u zich hierin laten adviseren zodat u de hor voor de ramen of deuren bij u thuis vindt, die perfect passen bij wat u belangrijk vindt.

5 soorten horrengaas

Maar behalve veel keus in type raamhor of hordeur, heeft u ook nog keus in het soort horrengaas. Want hoe simpel dat ook lijkt; het ene horrengaas is toch echt het andere niet! Er zijn maar liefst 5 soorten horrengaas zodat u altijd dat kunt kiezen wat het beste past bij uw situatie:

1. Transpatec® horrengaas

Dit zelfreinigende horrengaas is bijna onzichtbaar en geeft ook nog eens veel meer ventilatie, tot wel 30% meer dan het standaard horrengaas. Een ideaal gaas dus als u wel de insecten buiten wil houden maar ook wil genieten van dat frisse zomerbriesje of ongehinderd naar buiten kijken. Het Transpatec® horrengaas kan gebruikt worden in rolhorren, inzethorren, draai- en pendeldeuren en de schuifhordeur.

2. Transpatec® pollenwerend horrengaas

Het Transpatec® pollenwerend horrengaas heeft eenzelfde structuur als het Transpatec® horrengaas, maar is niet zelfreinigend en nog fijner geweven. Hierdoor houdt het niet alleen insecten, maar ook 90% van alle pollen tegen. Handig als u last heeft van hooikoorts! Dit fijne en effectieve horrengaas is geschikt voor vaste horren.

3. Petscreen horrengaas

Een hordeur terwijl u ook huisdieren heeft, is best een uitdaging. Gewoon horrengaas is niet bestand tegen de scherpe nagels van honden en katten. Maar dit Petscreen horrengaas wel. Het is tot wel 7x sterker en enorm scheurvast. Heeft u huisdieren en wilt u binnen geen insecten? Dan is het Petscreen horrengaas een aanrader. Het kan geplaatst worden in verschillende hordeuren zoals de draai- en pendeldeur en de schuifhordeur. Ook is het mogelijk om te plaatsen in een vaste hor.

4. PIA polltec® horrengaas

Heeft u veel last van hooikoorts? Dan is dit horrengaas een verademing. Het PIA polltec® horrengaas biedt tot wel 99% bescherming tegen de meest voorkomende pollen. En daarbij houdt het ook nog eens al die vervelende insecten tegen. Wat voor weer het buiten ook is, met dit horrengaas heeft u geen last meer van kriebels in uw neus of ogen! De ventilatie is bij deze hor overigens wel wat minder, maar dat betekent dus ook dat er minder pollen rond dwarrelen in het huis. Dit pollenwerende horrengaas is te plaatsen in vaste horren.

5. Standaard horrengaas in grijs en zwart

Maakt het u allemaal niet uit wat er in de hor zit, zolang u maar geen vliegen, muggen en wespen binnen heeft? Dan is het standaard horrengaas ook prima. Verkrijgbaar in grijs en zwart en geschikt voor alle horren.

Hor tegen pollen of insecten?

Bij een hor denkt u standaard aan insectenwering. Maar het kan dus ook heel goed gebruikt worden tegen pollen. Heeft u helemaal niet zo’n last van alles wat rondvliegt maar word u wel heel kriegelig van alle pollen in de lucht? Dan kiest u het pollenwerende horrengaas. Het ziet er hetzelfde uit, het wordt net als een insectenwerend horrengaas gebruikt, maar het houdt ook de vervelende pollen tegen.

Advies in horren? Vraag het de Toppoint-dealer!

Een hor is een echte uitkomst, maar dan moet het wel goed gemaakt zijn. En daar zorgen wij voor. Door u allereerst heel goed te adviseren zodat u altijd de hor kiest die het beste past bij uw wensen en woonsituatie. Maar ook door het zelf in te komen meten, het zorgvuldig te laten maken en vervolgens ook zelf te komen plaatsen. Wilt u dat ook? Kom snel langs bij de winkel van Toppoint bij u in de buurt. We vertellen u daar graag nog meer over alle raamhorren en hordeuren.

Gepubliceerd op: 22 juni 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: