vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Chique in zwart structuur

Diepte en contrast met zwarte details

Een chique touch in je interieur? Die krijg je met zwart structuur. Voor kozijnen maar ook voor allerlei accessoires. Mooi zwart voor diepte en contrast, wij begrijpen wel waarom hier steeds meer voor gekozen wordt!

Zwart als basis

Was vroeger wit de standaard voor kozijnen, muren en accessoires, tegenwoordig wordt steeds vaker voor zwart gekozen. Ook bij nieuwbouw; witte deurposten en witte kozijnen zijn niet meer de vanzelfsprekende keuze. Steeds meer architecten, projectontwikkelaars en huiseigenaren kiezen voor zwart als basis.

Niet meer alles wit

Met zwart als basis krijgt het interieur een chique uitstraling zonder dat het somber wordt. Vroeger werd om die reden geen zwart gekozen; het zou donker worden in huis, of somber. Nu zien we juist de meerwaarde van deze tint; het geeft diepte en brengt contrast in je interieur. De tijd van alles wit is voorbij, met zwart maak je het in huis net wat spannender en blijft het veel langer boeien.

Reliëf met zwart structuur

Met zwart structuur krijgt het geheel diepte en blijft veel langer mooi. Zwart structuur betekent dat er een klein reliëf in het oppervlak is. Deze optie is mogelijk bij verschillende producten van Toppoint zoals trekstangen.

Zwart voor kozijnen en meer

Natuurlijk hoeft niet alles in zwart structuur. Ook glad zwart is heel mooi en heel geschikt voor grotere oppervlaktes zoals kozijnen, vensterbanken of plinten. Verf die zwart en je hebt een prachtige, chique basis in je interieur waar veel andere woonstijlen mooi mee combineren.

Welke woonstijlen passen bij zwart

Misschien denk je bij zwart in huis aan een heel strak, modern of industrieel interieur. En dat kan, natuurlijk. Maar dat is niet de enige optie. Zwarte kozijnen staan ook heel mooi en chique bij een meer klassieke woonstijl of een basic interieur waarin naturelle tinten goed combineren met zwarte accenten. Maar ook in vintage of design interieurs zijn zwarte details heel goed toe te passen.

Details

Heb je zo’n zwarte basis, dan is het goed aan te vullen met zwarte details. Zoals zwarte gordijnrails, een zwart EasyClick frame en zwarte ladderbanden bij jaloezieën. Kleine details die in je interieur het effect van zwart heel subtiel versterken.

EasyClick met zwart frame

Wil je jaloezieën, plissés of Duettes voor de ramen zonder dat je daarvoor gaten moet schroeven of boren in de kozijnen? Dan hebben we daarvoor EasyClick. Een handig montagesysteem dat je met magneetband of klittenband in het kozijn ‘klikt’. EasyClick is er in meerdere kleuren en natuurlijk ook in zwart. Heb jij zwarte kozijnen? Ook dan kun je jouw raamdecoratie makkelijk daarin bevestigen met een zwart EasyClick-frame!

Strak statement

Zwarte raamdecoratie is ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Zoals zwarte jaloezieën, zowel in aluminium als hout. Combineer dat met gordijnen in een andere kleur en je hebt een strak statement in huis.

Bezoek ons voor het nieuwste magazine of persoonlijk advies

Wil jij ook de chique uitstraling van zwarte elementen of zwart structuur in jouw interieur? Kijk dan eens in het gratis nieuwste MrWoon magazine. Of bezoek een van de Toppoint dealers voor persoonlijk advies en veel inspiratie.

Gepubliceerd op: 9 augustus 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: