vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

De 2-in-1 oplossing: het Versus® gordijn

Voor iedereen die van efficiënte oplossingen houdt, hebben wij het Versus® gordijn. Een echte 2-in-1 oplossing omdat het zowel lichtdoorlatend als dimmend is. Eigenlijk dus een heel knap staaltje techniek. En gewoon verkrijgbaar in de winkels van onze woonspecialisten om op maat gemaakt te laten plaatsen bij u thuis of op de zaak.

Transparant en dimmend ineen

Die techniek van het Versus® gordijn zorgt voor die verrassend dubbele eigenschap. Deze gordijnen zijn in-between Wave-gordijnen. Een soort transparant gordijn dus met die mooie Wave-bocht als plooi. In die plooi bevinden zich zwevende, verticale lamellen die vrijwel onzichtbaar zijn. Die lamellen zijn in elke stand te draaien, en dus ook sluitend. Daarmee verandert de transparante in-between in een dimmend gordijn!

Afgeronde lamellen

Een transparante gordijnstof zoals die van in-betweens, oogt heel teer. In werkelijkheid kunnen ze wel een (klein) stootje hebben, maar de hoeken van een lamel zijn doorgaans toch te scherp voor deze gordijnstof. Daarom hebben deze lamellen speciaal afgeronde hoeken. Zo voorkomt het dat het harde materiaal in de gordijnstof blijft haken en het zou kunnen beschadigen. Ook blijven de lamellen in de gordijnstof keurig op hun plek doordat een speciale band met drukkers eromheen geklikt wordt.

Voor thuis of op kantoor, helemaal naar wens gemaakt

Het Versus® gordijn is leverbaar in meer dan 70 kleuren en met lamellen in wit of grijs. We adviseren altijd om de grijze kleur te nemen bij een donkere gordijnstof. De lamellen zelf zijn ook in twee maten leverbaar; in 89 en 127 mm breed. Door dit breedteverschil heeft u de keuze of u een brede of smalle strook gordijnstof tussen de lamellen wilt zien. Hoe breder, hoe stoerder het oogt. Ook de rails is er in meerdere kleuren; wit, zwart of grijs. Zo kunt u het hele pakket raamdecoratie perfect op elkaar en het interieur afstemmen. En wilt u het Versus® gordijn op kantoor ophangen? Weet dan dat de in-betweens ook van brandvertragende gordijnstoffen gemaakt kunnen worden.

Slim en verfijnd

De slimme techniek maakt dit gordijn tot een echt gadget in huis. Maar dankzij de verfijnde afwerking zoals de naadloze confectie van de kamerhoge gordijnstof en de aandacht voor de kleinste details door onze eigen coupeuses, is dit Versus® gordijn ook een echte eyecatcher. Perfectie en prachtig, allemaal in een en hetzelfde gordijn!

Welke variant van het Versus® gordijn past bij u?

Het Versus® gordijn is veelzijdig, een echte 2-in-1 oplossing in raamdecoratie. Wilt u weten welke uitvoering het beste past bij uw interieur? Ga dan langs voor een persoonlijk adviesgesprek bij een van onze woonspecialisten. Of u nu voor de inrichting van uw woning komt of voor uw bedrijf, wij staan voor u klaar.

Gepubliceerd op: 10 november 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: