vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

De beste raamdecoratie voor uw vakantiehuis

Ook als u het verhuurt

Heeft u een vakantiehuis? Dan wil u zich ook daar thuis voelen. En dus richt u het in naar uw smaak. Maar verhuurt u het vakantiehuis ook? Dan raden we u aan om slimme keuzes te maken. Zodat u zelfs bij de verhuur van uw vakantiehuis nog lang van het interieur kunt genieten. Daarom hier op rij: de beste raamdecoratie voor een vakantiehuis.

Tegen een stootje kunnen

Niet iedereen die een vakantiehuisje huurt, gaat daar even zuinig en zorgvuldig mee om. Voordat u uw huisje dus verhuurt, kunt u maar beter spullen en raamdecoratie kiezen die tegen een stootje kunnen. Houten jaloezieën bijvoorbeeld. Die staan ook nog eens decoratief, bieden volop privacy en houden het zonlicht buiten. Of kies voor steviger gordijnstoffen.

Makkelijk schoon te maken

Ook belangrijk; neem raamdecoratie die je gemakkelijk kunt schoonmaken. U kunt daarvoor gordijnen kiezen die zijn voorzien van een stof- en vuilwerende coating. Of laat u eens informeren over raamdecoratie gemaakt van screendoek. Die stof is heel sterk, vuilafstotend en vocht- en schimmelwerend. Het verkleurt vrijwel niet en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Van screendoek kunnen rolgordijnen, lamellen en vouwgordijnen gemaakt worden. Ideaal dus voor de vakantiewoning!

Horren tegen insecten

Van een vakantiehuis kunt u het hele jaar genieten, maar vaak wordt er vooral in het voorjaar en de zomer gebruik van gemaakt. En dat is precies de periode waarin er ook veel insecten rondvliegen. Zorg dus ook voor horren in het vakantiehuis, zodat u als u binnen zit, geen last hebt van te veel vliegen en andere insecten.

UV-werende raamdecoratie

Ook handig voor het vakantiehuis is UV-werende raamdecoratie. Uw vakantie is er bij uitstek voor om uit te rusten. Maar als het binnen of in de slaapkamers te warm is, is dat best lastig. Kies daarom voor UV-werende raamdecoratie. Daarmee houd u de warmte zo lang mogelijk buiten en blijft het binnen van een aangename temperatuur. Wel zo fijn tijdens je vakantie!

Toppoint, ook voor uw vakantiehuis!

Of u uw vakantiehuis nu alleen voor eigen gebruik hebt of ook voor de verhuur, voor de inrichting van het interieur kunt u altijd bij de Toppoint dealer terecht. Kom snel langs en laat u adviseren door een van onze stylisten. We helpen u graag aan de beste raamdecoratie voor uw vakantiehuis!

Gepubliceerd op: 10 augustus 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: