vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

De ideale raamdecoratie in 3 stappen: het Versus® gordijn

Handige 2-in-1 raamdecoratie

Soms wil je gewoon niet kiezen tussen sfeer en privacy. En met het Versus® gordijn hoeft dat ook niet. Dat is een handig 2-in-1 gordijn van sfeervolle in-betweens die gelijktijdig maximale privacy bieden doordat ze ook kunnen verduisteren. De ideale raamdecoratie dus. En die kies je al voor jouw interieur in slechts 3 stappen!

In-between gordijnstof + lamellen

Het Versus® gordijn is gemaakt van in-between gordijnstof. In de plooien zitten lichtdichte lamellen verwerkt. Daardoor ziet de Versus® eruit als een in-between gordijn maar werkt het net als lamellen. In een handomdraai sluit of open je de lamellen en maak je de Versus® dus verduisterend of transparant.

Wave-plooien

De plooien van dit gordijn zijn de populaire Wave-plooien. Perfect en ruim golvend. Met daarin dus lamellen. Die zijn heel zorgvuldig daarin verwerkt zodat ze niet opvallen, maar wel doen wat ze moeten doen: verduisteren! De lamellen zelf hebben afgeronde hoeken. Hierdoor blijven ze niet haken in de gordijnstof en blijven je gordijnen lang mooi.

Mooi bij jouw interieur, in 3 stappen:

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk van het Versus® gordijn zodat je het mooi kunt laten aansluiten bij jouw interieur. Je volgt daarvoor deze 3 stappen:

1: Kies de kamerhoge gordijnstof

Het Versus® gordijn wordt gemaakt van prachtige in-between gordijnstoffen uit de Toppoint-collectie. In totaal heb je de keus uit meer dan 70 verschillende kleuren. Elke gordijnstof is kamerhoog waardoor de confectie naadloos uitgevoerd wordt. In deze collectie vind je ook brandwerende stoffen waardoor je het Versus® gordijn ook heel goed in een zakelijke omgeving kunt ophangen.

2: Bepaal de plooibreedte

Vervolgens bepaal je hoe breed je de plooien van het Versus® gordijn wilt hebben. Je kunt daarbij kiezen uit twee breedtematen: smal met lamellen van 89 mm breed of breed met lamellen van 127 mm breed. De smalle toont eleganter terwijl de brede juist een meer robuustere look heeft.

3: Kies de kleur rails

Ten slotte kies je de kleur van de rails. Je hebt daarbij de keus uit elegant wit, chique zwart of design grijs. Door een kleur te kiezen die aansluit bij de kozijnen of het interieur, heb je hiermee een raamproduct dat perfect matcht met jouw woonstijl!

Meer weten? Bezoek de Toppoint dealer!

Met het Versus® gordijn heb je een stijlvolle 2-in-1-oplossing als raamdecoratie. Ideaal voor in huis en voor op de zaak. Wil je meer weten over dit innovatieve gordijn van Toppoint? Bezoek dan een dealer van Toppoint. De interieurstylisten vertellen je er graag meer over.

Gepubliceerd op: 27 september 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: