Design rails bij Toppoint gordijnen

Gordijnrails met de bekende, hoge Toppoint kwaliteit

Bij mooie gordijnen horen ook mooie gordijnrails en die zijn er nu, van Toppoint. Van dezelfde hoge kwaliteit als de raamdecoratie van dit merk en in een drietal strakke uitvoeringen. Echte design rails dus, en die mogen best opvallen in uw interieur!

Strak vormgegeven

De tijd dat gordijnrails zo onopvallend mogelijk moesten zijn, en dus bij voorkeur goed weggewerkt, is wel voorbij. Een rail mag best gezien worden tegenwoordig, als die maar mooi genoeg is! En dat zijn de rails van Toppoint; strak vormgegeven in drie verschillende uitvoeringen zodat er altijd eentje past bij uw woonstijl.

Drie kleuren, drie vormen

De gordijnrails zijn er in drie kleuren: structuur wit, structuur zwart en in grijs. Elke kleur kent ook drie uitvoeringen: smal vierkant, hoog vierkant en een ronde rails. Keus genoeg dus voor uw interieur en voor de gordijnen die u kiest.

Gordijnplooien en ingeslagen ringen

De rails passen heel mooi bij verschillende gordijnplooien zoals de enkele, dubbele en driedubbele gordijnplooi. Ook staat het goed bij de stijlvolle waveplooi en bij stoere ingeslagen ringen.

Kwaliteit en uitstraling

De rails zijn, zoals u van Toppoint mag verwachten, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het loopt daardoor soepel, zelfs als er een zwaar of dik pakket gordijnen aan hangt! En natuurlijk zijn alle onderdelen van de rails in dezelfde kleur gemaakt. Echt design dus, in kwaliteit en in uitstraling!

Vind de Toppoint design rails voor uw interieur bij de Toppoint dealer

Combineert u gordijnen met andere raamdecoratie? Dan kijken we graag met u mee hoe u de gordijnen het beste kunt bevestigen en wat mooi past bij de combinatie en bij uw interieur. De rails zijn er in een drietal kleuren en vormen, we helpen u graag de variant te kiezen die het mooiste staat! En combineert u twee gordijnen voor het raam, zoals een in-between en een overgordijn? Ook dan kunt u deze design rails mooi op elkaar afstemmen. Kom langs in een van onze winkels en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Tijdelijke kennismakingsactie: 25% korting!

Deze design rails zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd. Ontdek ze zelf bij een van de Toppoint-winkels en profiteer meteen van de tijdelijke kennismakingsactie: bij aanschaf ontvangt u nu 25% korting op de prijs! Deze actie geldt nu, dus plan snel uw bezoek aan een van onze winkels. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: