ben je er al uit?

Toppoint Duette®Shades zorgen voor warmte en privacy

Ok, een ijskoude winter is misschien nog ver weg. Maar vergis u niet: door nu de juiste maatregelen te treffen, gaat u thuis goed voorbereid de winter in. Duette® Shades van Toppoint kunnen ook isoleren. In deze blog leest u hoe de juiste raamdecoratie daarbij kan helpen.

Gordijnen dicht, met warme sokken (en een goed glas wijn!) op de bank en grote kaarsen aan. Een heerlijk winters tafereeltje waar we ons nu al op kunnen verheugen. Naast gordijnen, zijn er meer varianten raamdecoratie die uw interieur klaarstomen voor de winter.

Wat zijn Duette®Shades?

Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan Duette®Shades? Lees in dit blog nog even terug wat Duette®Shades precies zijn en voor welke ramen deze vorm van raamdecoratie geschikt is (spoiler alert: voor bijna alle raamsoorten!).

De hoge isolatiewaarde van Toppoint’s Duette® Shades

Hetgeen dat de stof van Duette® Shades uniek maakt, is de structuur. De stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur, wat zorgt voor een bijzonder goede isolatie. Wel zo lekker als het buiten guur najaarsweer is, en u bij thuiskomst wil genieten van warmte. Fijn is ook dat u met Duette® Shades heel goed kunt spelen met lichtinval. De combinatie met gordijnen versterkt dat.

Bespaar energie met Duette® Shades

De warmte isolerende functie van de stof kent automatisch ook een energiebesparende werking. De warmte in het interieur wordt immers door de raambekleding binnenhuis gehouden en vind zijn weg minder goed door kiertjes naar buiten. Dit kan zelfs oplopen tot een energiebesparing van 25 procent. U begrijpt dat dat een positieve invloed heeft op de energierekening.

Meer privacy met Duette® Shades van Toppoint

Met de herfst en winter in aantocht zal u zien dat het leven zich weer meer binnenshuis gaat afspelen. Dan is het wel zo prettig om u privacy in huis te bewaken. Het aan te raden om naast u Duette® Shades (die al heel goed blikken van buiten weren door het praktische top-down-bottom-up-principe!) te combineren met sfeervolle gordijnen.

Verbeter de akoestiek

Extra bonus: met tweelaagse raamdecoratie verbetert u – naast de warme uitstraling – ook nog eens de akoestiek in huis. Kaarsen aan, muziekje op en laat die straffe winter maar komen! Op zoek naar meer interieurtips voor het najaar? Kom langs bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs:

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze blogs: