vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Duette®Shades: praktisch en kleurrijk

Met de bijzondere honingraatstructuur

Opvallende raamdecoratie? Dat zijn zonder meer de Duette®Shades! Een elegant raamproduct dat alleen al opvalt door de bijzondere honingraatstructuur. En daarbij is het ook in veel kleuren verkrijgbaar, past in vrijwel elk type raam en kan het mooi strak gemonteerd worden met EasyClick. Wie Duettes kiest, kiest voor kleurrijke en praktische raamdecoratie!

Zo werkt dit honingraatstructuur van de Duette®Shades

De Duette®Shades is een raamproduct dat vlak voor het raam hangt. Maar het unieke van de Duettes is de vormgeving; het is gemaakt als een dubbellaags gordijn waarbij die beide lagen na elke vouw met een tussenlaag stof aan elkaar verbonden zijn. Van de zijkant ziet dat eruit als een honingraatstructuur. Het vouwt gemakkelijk op, een beetje zoals de plissés, en die structuur zorgt ervoor dat de temperatuur in huis gelijk blijft. In die ‘honingraat’ ontstaat namelijk een stilstaande luchtlaag die werkt als een buffer. Hierdoor verliest er geen warmte via de ramen en kunt u tot wel 25% op uw energierekening besparen.

Design voor elk type raam

Door dat bijzondere design zijn de Duette®Shades ook heel veelzijdig. Ze kunnen voor vrijwel elk type raam geplaatst worden; of het nu een standaard recht raam is, een smal draaikiepraam, een halfrond erkerraam of een ander soort raam. Heeft u dus een speciaal raam waar u nog een gordijn of iets dergelijks voor wilt hangen? Dan kan dat met de Duettes!

Top-down en Bottom-up

Ook heel praktisch met Duette®Shades zijn de verschillen in techniek: ze zijn er in de varianten top-down of bottom-up waarbij u ze of van boven naar beneden laat openen of vice versa. Je kunt die varianten ook combineren tot ‘top-down, bottom-up’ waarbij je de Duettes zowel van boven kan openen als van beneden naar boven toe. En u kan deze versie makkelijk op elke plek in het kozijn vastzetten. Bijvoorbeeld op ooghoogte.

2 stofsoorten in een: Day & Night Duettes

De Duettes zijn er in een aantal stofsoorten; van transparant tot verduisterend. En het leuke is dat u die ook in een Duette kunt combineren. Met de top-down of de bottom-up variant is het mogelijk om ze met twee soorten stof te laten maken: de Day & Night-versie. Dan heeft u in een gordijnpakket bijvoorbeeld transparante stof die het gehele raam kan bedekken. Plus een verduisterende gordijnstof die ook groot genoeg is voor het complete raam. Met elkaar bent u dan in een keer klaar; u heeft een raamproduct voor overdag én voor de avond en nacht!

Gemakkelijk monteren

Het monteren van de Duette®Shades is heel eenvoudig, het kan namelijk heel gemakkelijk met EasyClick. Dat is een montagesysteem dat past in smalle kozijnen zoals van een draaikiepraam. Het wordt bevestigd met klittenband zodat u niet hoeft te boren of te schroeven. De kozijnen, of ze nu van hout zijn, aluminium of kunststof, blijven daardoor altijd mooi terwijl de Duettes ook altijd strak voor het raam zitten. En moet u er even bij? Dan tilt u EasyClick ook zo weer uit het raamkozijn.

Mooi voor uw interieur

Naast alle praktische voordelen van de Duettes is er nog een heel groot, en eigenlijk veel belangrijker voordeel: ze zijn heel erg mooi en u kunt ze helemaal afstemmen op jouw interieur. Zo heeft u de keuze in plooibreedte; 25, 32 en 64 mm breed. En u kunt kiezen uit de vele kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. Combineer ze met bijvoorbeeld mooie in-betweens of dikke overgordijnen en u heeft een sfeervolle set raamdecoratie waar u om heel veel redenen plezier van zult hebben!

Vind de Duette®Shades voor uw interieur, bij de Toppoint dealer

De mooiste Duette®Shades zijn de Duettes die het beste bij uw interieur passen. En welke dat zijn? Daar helpen de interieurstylisten in de verschillende Toppoint-winkels u bij. Vind snel de winkel bij u in de buurt en maak een afspraak. U krijgt dan persoonlijk stylingadvies zodat ook u straks thuis kunt genieten van deze praktisch en kleurrijke raamdecoratie.

Gepubliceerd op: 7 september 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: