vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Toppoint Duette®Shades; raamdecoratie voor warmte-isolatie

Comfort in huis is minstens zo belangrijk als sfeer. Is het in huis te koud of te warm? Dan is dat ronduit onaangenaam, hoe gezellig u het ook heeft ingericht. Met de Duette®Shades van Toppoint zijn deze belangrijke factoren te combineren. Die raamdecoratie is namelijk niet alleen heel sfeervol, ze reguleren ook de warmte in huis door hun isolerende werking. En dat is dus dubbel zo aangenaam!

Energiebesparend

Toppoint’s Duette®Shades zijn luxe raamdecoratie. Met de bijzondere honingraatstructuur ogen ze heel elegant maar ze zijn ook warmte-isolerend dankzij die unieke structuur van de gordijnstof. Daardoor ontstaat er een stilstaande luchtlaag die de warmte binnenhoudt en zo voor een constante temperatuur in huis zorgt. Dat is niet alleen heel aangenaam, het kan ook een energiebesparing van wel 25% opleveren!

Betere isolatie met de Duette®Shades van Toppoint

Zeker als het buiten weer kouder wordt en binnen de verwarming een standje hoger gaat, is het prettig te weten dat u ook alleen voor binnen stookt. Een goed geïsoleerd huis is belangrijk, maar heeft u dat niet of mag het wel wat beter? Dan zijn de Duette®Shades een slimme keus omdat die de isolatie merkbaar verbeteren.

Prettige lichtinval

Behalve dat ze isolerend zijn, zijn de Duette®Shades van Toppoint ook aangenaam qua lichtinval. Ze laten wel het licht door maar voorkomen dat het hinderlijk naar binnen schijnt. Handig als u in huis niet verblind wilt worden of als u veel achter een beeldscherm werkt!

Voor elk type raam

Ook zijn de Duettes heel veelzijdig. Of u nu een gewoon rechthoekig raam hebt, een heel groot raam, een lichtkoepel, dakraam, draai-kiepraam of een raam met een afwijkende vorm, de ToppointDuette®Shades laten we gewoon voor uw interieur op maat maken. Zo zijn ze dus altijd passend en kunnen ze in elke ruimte optimaal de warmte isoleren.

Naar wens gemaakt

De Duette®Shades zijn er in verschillende stofdiktes; u kunt kiezen uit transparante tot verduisterende gordijnstoffen. Of u kiest niet en combineert ze in een stofpakket zodat je de Duettes voor zowel overdag als ’s avonds als raamdecoratie kunt gebruiken. En wilt u ze liever combineren met overgordijnen of in-betweens, dan is dat ook mogelijk. De Duette®Shades kunt u helemaal naar uw wens laten uitvoeren. Datzelfde geldt trouwens ook voor de bediening. Die kan met een gewone draaistang, bedieningsstok of kindveilig koordmechanisme. En natuurlijk elektrisch als u maximaal gemak wenst.

Kom langs en zie deze sfeervolle, warmte-isolerende raamdecoratie zelf!

Raamdecoratie die sfeervol en warmte-isolerend is, dat zijn dus de Toppoint Duette®Shades. Wilt u die wel eens zelf zien? Bezoek dan een van onze dealers bij u in de buurt. De adviseurs daar kunnen u de vele uitvoeringen tonen en adviseren u graag welke variant het beste past bij uw interieur!

Gepubliceerd op: 12 november 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: