vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Duurzaam chic met gerecyclede gordijnen

Eco-vriendelijke interieurkeuzes

In een wereld waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, neemt ook de vraag naar eco-vriendelijke interieurkeuzes toe. Een opvallende en verantwoorde keuze voor je huisinrichting is het gebruik van gerecyclede gordijnstoffen. Wij hebben een bijzondere collectie die deze beweging omarmt, zoals Toppoints gordijnstof Moved. Ontdek hoe deze stof niet alleen je interieur verfraaid, maar ook de planeet een beetje kan helpen.

Duurzaamheid in de spotlight

Gordijnstof Moved, een 100% gerecycelde stof van Toppoint, staat voor duurzaamheid en verantwoord wonen. Door de gerecyclede wol en polyamide, vertelt deze gordijnstof een verhaal van hergebruik en verminderde ecologische voetafdruk. Door het upcyclen van materialen geven we ze een tweede leven, wat niet alleen gordijnen bijdraagt aan het verminderen van afval maar ook aan het behoud van natuurlijke bronnen.

De voordelen van wol

Wol is één van de gerecyclede materialen in de gordijnstof Moved en zorgt naast zijn mooie en warme uitstraling ook voor een beter milieu. Zo is wol natuurlijk afbreekbaar en daardoor niet schadelijk voor het milieu. Maar wol heeft nog meer goede eigenschappen, zo is het van nature brandvertragend, isolerend en zelfreinigend. Alleen maar voordelen dus!

Ook nog eens stijlvol

Duurzaamheid betekent niet dat je compromissen moet sluiten op het gebied van stijl. De gordijnstof Moved, biedt een breed scala aan eigentijdse kleuren die passen bij elke interieurstijl. Of je nu houdt van minimalistisch modern of de voorkeur geeft aan een meer traditionele uitstraling, met de 40 heldere en warme kleuren is er voor elke interieur een optie. Gordijnstof Moved transformeert jouw huis in een eigentijds en verantwoord thuis.

Warmte-isolerende werking

Als Toppoint zijn we trots op de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame stoffen. Als je opzoek bent naar een duurzame stof dan is Moved een perfecte keuze. Door de sterke vezels van de stof gaat het lang mee en heeft het een warmte-isolerende functie. Zo is deze stof ideaal voor in de koude winters maar houden gordijnen gemaakt van de stof Moved de hitte in de zomermaanden ook buiten!

Kom gordijnstof Moved nu ervaren bij een Toppointdealer

Gerecyclede gordijnstoffen brengen niet alleen schoonheid in je huis, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid voor onze planeet. Met de gordijnstof Moved van Toppoint combineer je stijl met duurzaamheid op een manier die echt inspirerend is. Dit is het moment waarop jij het kan ontdekken! Bezoek snel één van onze dealers, de interieurstylisten staan daar voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Gepubliceerd op: 28 november 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: