vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

EasyClick: volledig op kleur

Het handige montagesysteem nu ook geheel in meerdere kleuren

Soms is goed, goed genoeg. Maar als het beter kan is dat, inderdaad, beter! En dat is precies wat we met EasyClick gedaan hebben. Dit handige montagesysteem was al de ideale oplossing voor veel raamdecoratie. Maar nu hebben we het nog beter gemaakt; EasyClick is nu namelijk ook volledig op kleur mogelijk. Dat maakt het geheel nog veel strakker en stijlvoller.

Raamdecoratie zonder kieren strak in het kozijn zonder boren of schroeven

EasyClick is een montagesysteem om raamdecoratie in het kozijn te bevestigen zonder boren of schroeven. Perfect dus voor aluminium en kunststof kozijnen maar ook gewoon handig bij elk houten kozijn. Via een magneet- of klikband dat tegen het kozijn zit, wordt het frame van de EasyClick in het kozijn bevestigd. De raamdecoratie komt in de EasyClick en zit dan strak voor het raam. Geen kieren dus aan de zijkanten van de raamdecoratie maar ook perfect bij schuine ramen zoals een dakraam of draaikiepraam.

Het frame ook in andere kleuren

Het frame van de EasyClick was al leverbaar in vijf RAL-kleuren en kan ook in elke andere RAL-kleur gespoten worden. Bij Toppoint Duette®Shades en plisségordijnen zijn het montageprofiel en bedieningsprofiel ook in de kleur van het frame. Daarnaast is bij Scala® aluminium jaloezieën de kleur van het bovenprofiel bijna gelijk aan de kleur van het frame en bij alle drie de opties is het onderprofiel altijd in de kleur van het frame.

Metalen handgrepen en aluminium tuimelstang

Kiest u voor EasyClick in de RAL-kleur 9016 (wit), 9001 (crème) of 9005 (zwart)? Dan zijn de metalen handgrepen ook in diezelfde kleur verkrijgbaar. Daarnaast is de aluminium tuimelstang bij Scala® aluminium jaloezieën beschikbaar in aluminium geanodiseerd, champagne en zwart. Daarmee kan het hele pakket in de kozijnen een kleur worden. En omdat veel kozijnen al in een van de genoemde drie RAL-kleuren geverfd of gespoten zijn, kunt u de EasyClick daar perfect op laten aansluiten. Kozijn + frame + bediening in een en dezelfde kleur. Dat straalt pure rust en eenheid uit in elk interieur!

Voor plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën

In het frame van de EasyClick kunt u Toppoint Duette®Shades, plisségordijnen en Scala® aluminium jaloezieën plaatsen. Van strak tot stijlvol is er dus altijd raamdecoratie die perfect past bij uw woonstijl. Wilt u het helemaal in een lijn? Dan kiest u de jaloezieën of stof in de kleur van het frame. Wordt dat te strak? Kies dan de raamdecoratie in de tint die u het mooist vindt of die het beste staat bij uw interieur. Wat de keus ook wordt, u kunt vanaf nu EasyClick nog meer verwerken in uw inrichting!

Zelf zien? Of persoonlijk advies? Ga naar onze woonspecialisten!

Om de EasyClick eerst eens zelf te bekijken, gaat u naar een winkel van een van onze woonspecialisten bij u in de buurt. Daar is ook altijd een interieuradviseur die u graag helpt met persoonlijk advies. Bijvoorbeeld als u graag alle mogelijkheden bespreekt of nog twijfelt welke kleur raamdecoratie u in welke kleur EasyClick plaatst.

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: