vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieën

Houten elementen, mooi in elk interieur

Wilt u wat meer sfeer in huis? Ga dan voor een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieën! Deze prachtige houten elementen in het interieur hebben tal van voordelen en staan goed bij eigenlijk elke woonstijl.

Meer dan 240 kleuren en houttinten

De collectie houten jaloezieën van Toppoint is ruim, heel ruim. Het bestaat uit 7 soorten hout in een drietal lamelbreedtes en een kleurenpalet van meer dan 240 kleuren waaronder natuurlijk ook vele mooie houttinten.

UV-bestendige lak

De houtsoort die voor deze jaloezieën het meest gebruikt wordt, is het Noord-Amerikaanse Basswood. Een snelgroeiende houtsoort met een regelmatige houtnerfstructuur. Ook is er keus uit luxere houtsoorten zoals eiken, wengé, essen en mahogany. En zelfs jaloezieën van abachi en bamboe zijn mogelijk. Welk type hout ook gekozen wordt, ze zijn allemaal voorzien van een UV-bestendige lak zodat het niet verkleurt in het zonlicht en de gewenste uitstraling lange tijd behouden blijft.

Met de geur van hout

Kiest u voor houten jaloezieën vanwege de natuurlijke uitstraling, dan is het goed te weten dat ze er niet alleen heel natuurgetrouw uitzien, ze ruiken ook echt naar hout. De natuurlijke sfeer in uw interieur ervaart u daardoor dubbel zo goed!

Ook elektrisch bedienbaar

Het leuke van jaloezieën is natuurlijk dat u ze net zo kunt kantelen als u wilt. Net wat meer schuin als de zon te fel naar binnen schijnt of helemaal open als u maximaal van het uitzicht buiten wilt genieten. En dat kan ook allemaal gemakkelijk vanuit uw stoel of bed, want deze jaloezieën kunt u elektrisch bedienbaar laten maken.

Ladderband in stof naar keuze

Of u nu een strak en modern interieur heeft of juist een meer klassieke woonstijl, houten jaloezieën kunnen altijd. En u kunt ze helemaal naar wens laten afwerken, door ze in een kleur naar keuze te laten lakken. Maar ook door ze van een ladderband te laten voorzien. Dat is een brede band van gordijnstof die buiten de jaloezieën loopt en de gaatjes in de lamellen mooi bedekt. Het zachte van de ladderband contrasteert mooi met de houten jaloezieën en ze zijn perfect af te stemmen op de gordijnen. Kies bijvoorbeeld voor oversized gordijnen en houten jaloezieën met een ladderband in dezelfde stof. De natuurlijke sfeer wordt daardoor nog eens extra benadrukt!

Design jaloezieën van hout en aluminium

Wilt u het liefst een strak design voor het raam? Dan is de combinatie van houten jaloezieën met een aluminium bovenprofiel echt een aanrader. Het aluminium is geborsteld wat het een stoere touch geeft en de jaloezieën kunnen van elke houtsoort gemaakt worden. Zoekt u juist iets voor een vochtige ruimte? Dan raden we u de Finesse jaloezieën aan. Die zien eruit als hout maar ze zijn van kunststof. Prima dus voor de badkamer of keuken!

Advies voor houten jaloezieën in uw interieur, bij onze woonspecialisten

Dacht u dat houten jaloezieën vrij basic waren? Nu weet u dat er juist heel veel mogelijk is met deze natuurlijke raamdecoratie. Misschien wel teveel om zelf een keus uit te maken. Laat u dan adviseren door onze interieuradviseurs. Bij onze verkooppunten laten zij u de vele voorbeelden zien en helpen u de beste keus te maken voor uw interieur.

Gepubliceerd op: 28 april 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: