vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Een warme restyling met nieuwe gordijnen

Met de nieuwe gordijnencollectie van Toppoint

Nu het echt bijna winter is, is het fijn om warm en gezellig in huis te relaxen en genieten. Uw huis is de plek waar u zich thuis wilt voelen, creëer daarom uw plek met een comfortabel interieur. Met de nieuwe collectie gordijnen hebben wij ons ruime aanbod raamdecoratie nog meer uitgebreid om uw huis een warme restyling te geven.

Gordijnen in warme kleuren en zachte, zware stoffen

Raamdecoratie is altijd al bepalend in het interieur, maar in de herfst en winter nog meer dan anders. Juist dan creëert u extra isolatie met bijvoorbeeld een dubbele laag raamdecoratie of door goed gevoerde gordijnen op te hangen. Plus u verhoogt de sfeer van gezelligheid met gordijnen in warme kleuren en zachte, zware stoffen.

In-betweens

Om overdag het beetje daglicht dat er is volop binnen te laten, kiest u natuurlijk sfeervolle in-betweens of raamdecoratie van transparante gordijnstoffen. Samen met de dikkere stoffen heeft u zo een fijne dubbele laag die letterlijk voor extra warmte zorgt dankzij de goede isolatie. Bovendien geeft het een rijkere uitstraling die de sfeer in huis ten goede komt.

Nieuwe kleuren en dessins in verschillende gordijnstoffen

Wat voor gordijn u ook zoekt om uw interieur een boost aan sfeer en warmte te geven, u vindt het vast in onze nieuwe collectie. Die bestaat uit verschillende soorten gordijnstoffen, elk in nieuwe kleuren en dessins.

Velours gordijnstoffen:

Zo zijn er nieuwe Isola gordijnen; een velours gordijnstof in een prachtig kleurenpalet. In deze serie is er nu de nieuwe Isola Effect met uitstekende warmte- en geluidsisolatie en een bijzonder fraai effect in de stof. Maar ook de gordijnstof Hosta is nieuw in deze reeks. Hosta is ook een velours gordijnstof maar dan met een botanisch metallic dessin dat er met bladgoud op lijkt te zijn gezet. En voor wie een volledig verduisterend velours gordijn zoekt, is er de Black Velvet. Kamerhoog, brandvertragend en leverbaar in 14 verschillende kleuren.

In-between gordijnstoffen:

De collectie is ook sterk uitgebreid met nieuwe in-between gordijnen. Zo is er de Basics art-lijn bijgekomen; een soepelvallend high-end design in-between gordijn die met de 17 nieuwe kleuren mooi aansluit bij de al bestaande Basics Florie-gordijnstoffen. Voor de populaire linnenlook hebben we nu Dante; een in-between gordijnstof van elegante linnenlook met mooie matte chenille erin verwerkt. Deze gordijnstoffen hebben een verticaal streepeffect en zijn er in 7 kleuren. Die verticale streep komt ook voor in de lijn Divina; een in-between met duidelijk zichtbare, wat grovere structuur.

Nieuw: Brushed, een viltachtige stof

Ook nieuw in deze collectie is de stof Brushed. Dit lijkt op vilt en heeft daardoor een bijzonder hoogwaardige uitstraling. Brushed is een dimout stof wat betekent dat het de kamer donkerder maakt, maar niet 100% verduistert. Er komt nog een heel klein beetje licht door. Deze nieuwe stof is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

De nieuwe collectie gordijnen, bij onze woonspecialisten

De nieuwe collectie is iets wat u het beste zelf kunt bekijken. Maar nu de winkels van onze woonspecialisten gesloten zijn, wordt dat iets lastiger. De interieuradviseurs komen graag advies aan huis geven. Liever advies op afstand? Neem contact met ze op voor de mogelijkheden. Zij staan namelijk graag voor u klaar met persoonlijk advies als u uw interieur deze winter wilt restylen.

Gepubliceerd op: 16 december 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: