vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

En de kleur van 2024 is… Sweet Embrace!

De kleurenexperts van Flexa zijn het erover eens, de lichtroze tint met een vleugje beige weerspiegelt de stemming van nu. Trendwatchers noemen de kleur comfortabel en rustgevend. Flexa: “De vriendelijke en zachte tint brengt een positief gevoel in onze levens”. Een gevoel van omarming als het ware, oftewel embrace.

Een veelzijdige kleur voor verschillende stijlen

Sweet Embrace is een harmonieuze mix van zachtroze en warm beige, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende interieurstijlen. Wil je bijvoorbeeld kalmte en rust uitstralen met je interieur, mix Sweet Embrace dan met pastelkleurige blauw- en groentinten. Of ga voor een zachte, warme sfeer door de kleur van het jaar te combineren met het terra-kleurenpallet. Heb je een neutraler interieur? Kies dan voor accessoires in de roze-beigekleur voor een moderne uitstraling.

Voordelen van roze in je huis

Naast dat het prachtig is om roze tinten te verwerken in je interieur, brengt de kleur ook extra voordelen met zich mee. Kalme tinten roze stralen bijvoorbeeld harmonie en rust uit. Fijn om sfeer mee aan te brengen in een werkruimte zonder dat het te druk wordt, of om mee tot rust te komen in de slaapkamer na een drukke dag. Naast kalmte, straalt roze ook vreugde en positiviteit uit. Een goede manier dus om je ruimte op te fleuren. En dan nog de praktische kant: roze is veelzijdig en tijdloos, dus matcht met elk interieur.

Tips voor Sweet Embrace in jouw interieur

Om Sweet Embrace optimaal te laten spreken, is het belangrijk om het goed te combineren met andere kleuren en texturen. Hier zijn enkele tips:

• Kies voor een natuurlijke uitstraling door Sweet Embrace te combineren met jaloezieën in een warm-houten kleur. De verschillende warme kleuren complimenteren elkaar en zorgen voor soepele harmonie.

• Voeg metallic accenten aan je interieur toe, zoals gouden details of aluminium Scala jaloezieën, om een vleugje glamour toe te voegen. Zo komt Sweet Embrace extra mooi tot zijn recht.

• Sweet Embrace verwerken in je gordijnen? Experimenteer met texturen zoals velours en inbetween-stoffen om diepte en karakter toe te voegen.

 

Raamdecoratie à la Sweet Embrace van Toppoint

Sweet Embrace straalt in elke setting. Ontdek hoe deze veelzijdige kleur jouw interieur tot leven kan brengen. Wil je meer tips en inspiratie over het integreren van Sweet Embrace in jouw woning? Bezoek onze verkooppunten, onze deskundige adviseurs inspireren je graag.

 

Bron: www.flexa.nl/nl/flexa-kleur-van-het-jaar-2024
Fotografie: Flexa & Toppoint

Gepubliceerd op: 18 januari 2024

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: