vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen!

En de beste wensen voor 2024 van Toppoint!

Een nieuw jaar staat voor de deur. Vol met nieuwe woontrends, nieuwe interieurideeën en nieuwe producten voor je huis. En ook al hangt de kerstversiering bij Toppoint nu nog volop op kantoor, de agenda’s staan al vol met plannen voor het volgende jaar!

Nieuwe ontwikkelingen

Ook in 2024 gaan we weer door met nieuwe ontwikkelingen. De afgelopen jaren heeft Toppoint verschillende nieuwe producten in raamdecoratie op de markt gebracht, met onder andere de Iso Plissé®, de Versus® en de Sharp Wave® gordijnen. Maar ook de vernieuwde collectie No Limits® stoffen en onderhoudsproducten. Stuk voor stuk kwalitatieve producten die bij onze verkooppunten verkocht worden. En ook volgend jaar komen weer mooie innovaties, waardoor je thuis nog meer comfort, sfeer en gemak kunt creëren.

Duurzaam, comfortabel en energiebesparend, ook in 2024

Bij alle nieuwe ontwikkelingen kijken we naar duurzaamheid; zijn het producten van hoge kwaliteit die lang meegaan? En draagt het bij aan het comfort van de mensen thuis en op kantoor? Zodat je bijvoorbeeld niet de verwarming steeds hoger hoeft te zetten, maar dat raamdecoratie de warmte in huis of op het werk houdt. Duurzaam, comfortabel en energiebesparend, het zijn maar een paar van de thema’s die ook in 2024 weer terug te zien zullen zijn bij Toppoint.

Altijd als eerste op de hoogte? Volg onze socials!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat 2024 op het gebied van wonen en raamdecoratie zal brengen? Volg ons dan op onze socials: Facebook en Instagram. Hier lees je het als eerste als er nieuwe producten zijn, als we nieuwe interieurtrends signaleren en als we inspirerende blogs te delen hebben met tips en ideeën voor elk interieur

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024!

Maar eerst zijn er de feestdagen; het moment om het thuis gezellig en comfortabel te maken. We hopen dat het ook bij jou thuis aangenaam is, met warmte van de mensen om je heen en het comfort van een fijn thuis. Wij van Toppoint staan ook in het nieuwe jaar weer voor je klaar. Hele fijne feestdagen en een mooi, fijn en gelukkig 2024 toegewenst!

Gepubliceerd op: 24 december 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: